noodles volos banner

"Η ομάδα με κάνει χαρούμενο, δημιουργεί μέταλλο"

Ικανοποιημένος για την παρουσία της ομάδος του στο σημερινό παιχνίδι δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι η άνοδος κρίθηκε σήμερα υπέρ του Ηρακλή και της ΑΕΚ.

Στην αρχική του τοποθέτηση για την αναμέτρηση τόνισε: “Παίζαμε με μια ομάδα που προέρχεται από τη Σούπερ Λιγκ, έχει αρκετά μεγάλο μπάτζετ, ποιότητα μεσοεπιθετικά και έναν προπονητή που έχει δύο ανόδους στο παλμαρέ του, που σε άλλη χώρα θα ήταν σε παραπάνω πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα, η εικόνα της ομάδος μας με κάνει χαρούμενο, αρχίζει να δημιουργεί μέταλλο. Δεν ξέρω εάν τους καρπούς της δουλειάς θα τους πάρει φέτος γιατί δείχνει να τελειώνει η άνοδος με τον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Σήμερα είχαμε οργανωμένη τακτική, ό,τι είχαμε σχεδιάσει οι παίκτες το ακολούθησαν πιστά, έκλεισαν τους χώρους. Αντίθετα, προσπαθήσαμε για το γκολ, βάλαμε την μπάλα στον άξονα με πολύ καλές προϋποθέσεις για την τελική ενέργεια. Εάν ήμασταν εκεί πιο ψύχραιμοι, θα φεύγαμε σήμερα με τη νίκη. Το τεχνικό επιτελείο είναι πολύ χαρούμενο και περήφανο που δουλεύει με αυτούς τους παίκτες.
Λογικά η άνοδος έχει κλείσει με ΑΕΚ και Ηρακλή, δικαίως. Ίσως έχει κάποιες ελπίδες η Λάρισα λόγω νίκης σήμερα και λόγω ποιότητας στο ρόστερ. ΑΕΚ και Ηρακλής δούλεψαν πολύ κι ανήκουν ήδη στη Σούπερ Λιγκ. Στο ματς με τον Απόλλωνα, ό,τι είχαμε σχεδιάσει, λειτούργησε πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες με Διαμαντόπουλο και Σκοπελίτη. Σε μια λεπτή κλωστή κρίθηκε το παιχνίδι, η εικόνα της ομάδος μας ήταν πολύ θετική”.
Αναφορικά με τη συνέχεια, ήταν σαφής: “Τον Ηρακλή τον αντιμετωπίσαμε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο να έρθει να στηρίξει τους παίκτες μας για ό,τι έχουν κάνει αυτούς τους τέσσερις μήνες. Είμαι υπέρ των στόχων και όχι των ονείρων. Δεν φοβόμαστε κανέναν γιατί έχουμε κι εμείς μια πολύ καλή ομάδα”.