noodles volos banner

Για δύο αποτελέσματα στη Ριζούπολη

Από τη Ριζούπολη σήμερα το απόγευμα στις 18.00 ξεκινά την περιπέτεια του στα πλέι οφ της Football League 2014-2015 ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι για την πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος φιλοξενούνται από την «ελαφρά ταξιαρχία» σε ένα ματς που παίζουν για δύο αποτελέσματα. Διακαής πόθος όλων είναι το διπλό, αλλά και η ισοπαλία θα θεωρηθεί θετική.

Από κει και πέρα ο Απόλλων Σμύρνης, θέλει μόνο νίκη στο «σπίτι» του για να ελπίζει. Οι δυο ομάδες ξεκινούν με μηδέν βαθμούς τη διαδικασία, ενώ στόχος τους είναι η δεύτερη θέση και ο Ηρακλής. Μάλιστα αν ο Γηραιός ηττηθεί από την ΑΕΚ το απόγευμα, τότε οι ελπίδες τους θα αναπτερωθούν.

Τρεις έξω για τον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έριξε αρκετό βάρος στην τακτική τις προηγούμενες ημέρες. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές του, εμπλέκει λίγο τα πράγματα για το βασικό σχήμα. Συγκεκριμένα ο Θέος λόγω τιμωρίας, ο Ρόκας λόγω τραυματισμού και ο Μπεριάν, που τελευταία στιγμή ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής της χώρας του, δεν βρίσκονται στη διάθεση του.

Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή και αυτοί είναι οι εξής: Ρίζος, Κολίτσης, Μπιτάνγκ, Μπαλντομπαλίεφ, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κεσίδης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Νικολιάς, Σκοπελίτης, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης.

Χωρίς Βάντερσον οι κυανόλευκοι

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης από την πλευρά του δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βάντερσον. Ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή, δύο εκ των οποίων θα αποκλειστούν από αυτή πριν τη σέντρα. Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Ταΐρη, Πίτκα, Γκόλια, Κύργια, Φαρία, Γεωργίου, Ψιάνο, Κοτσώνη, Ηρακλή, Καραδέμητρο, Χατζή, Αρσιτς, Λαγό, Πινέιρο, Σουάνη, Μπαμπ Μπαμ, Βασιλαντωνόπουλο, Φαρινόλα, Ανγκούλο και Τζιώρα.