noodles volos banner

Ρυθμιστής του τίτλου ο Ρήγας Φεραίος με τριάδα αγώνων-φωτιά

Συνέχεια κόντρα στις τρεις πρώτες ομάδες έχει ο Ρήγας Φεραίος. Η αρχή γίνεται την Κυριακή 26/4 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που ...έχασε έδαφος στη διεκδίκηση της ανόδου αφού είναι στο -6 από την κορυφή. Μετά οι "κυανόλευκοι" του Λάκη Μπακάλη υποδέχονται τα Τρίκαλα στην 28η αγωνιστική, ενώ η τριάδα των δύσκολων αγώνων κλείνει με ματς στην έδρα του Καραϊσκάκη. Στο φινάλε εντός με Θεσπρωτό.
Ο Ρήγας Φεραίος μπορεί να γίνει ρυθμιστής για την άνοδο, ειδικά με τα δύο παιχνίδια στο Βελεστίνο... Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ημέρα του αγώνα Ρήγας-Τρίκαλα έχουμε το ντέρμπι Νεοκαισάρεια-Καραϊσκάκης, ενώ την 30ή και τελευταία αγωνιστική, θα παίξουν ο Καραϊσκάκης με τα Τρίκαλα στην Άρτα. Η “μάχη” για την αλλαγή κατηγορίας έχει πάρει ...φωτιά και οι Βελεστινλιώτες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Διαθέτουν το σύνολο, τη δύναμη της ομάδας και της έδρας ώστε να βάλουν δύσκολα στους τρεις πρώτους.
Τέλος, για την προσεχή αναμέτρηση της Κυριακής, σίγουρη απουσία είναι αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα Δημήτρη Χατζηαθανασίου, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο Μαρτίνο και έτσι, αναγκαστικά θα χάσει το απόλυτο των αγώνων... Ο νεαρός αμυντικός μετράει 24 συμμετοχές σε ισάριθμα ματς της ομάδας του, έχοντας γίνει αλλαγή σε ένα μόνο αγώνα για 18 λεπτά.