noodles volos banner

Ηρακλής-Σαρακηνός 2-5

Με νίκη έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα ο Σαρακηνός, που επιβλήθηκε 5-2 του Ηρακλή στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, όπου λίγο πριν το φινάλε σημειώθηκε το γκολ της χρονιάς! Συγκεκριμένα, το τελικό σκορ γράφτηκε με αυτογκόλ του τερματοφύλακα του Ηρακλή, Αρβανίτη ο οποίος εκνευρίστηκε ζητώντας φάουλ σε δύο φάσεις από τον διαιτητή Κούστα και ...ξέσπασε στην μπάλα κλωτσώντας την στα δίχτυα!
Το ματς ξεκίνησε με δύο χαμένα τετ-α-τετ του Βουρδάκη αλλά ο Σαρακηνός έκανε το 0-1 στο 20ό λεπτό με τον Λ. Δενελάβα. Ο ίδιος παίκτης ζευγάρωσε τα τέρματα των “ροσονέρι” στο 50', αλλά ο Ηρακλής έφθασε στην ισοφάριση, 1-2 με τελείωμα του Τσατσαρώνη σε τετ-α-τετ στο 60' και 2-2 με κεφαλιά του Τσαντόπουλου στο 65' ύστερα από φάουλ του Σοροβόλα. Οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” δύο φορές με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Ο Καραπλιάγκος διαμόρφωσε το 2-3 στο 70' και ο Μπόρας στο 79' το 2-4, για να ακολουθήσει στις καθυστερήσεις το απίθανο τέρμα που προαναφέραμε.  Για τον Ηρακλή, ο Σοροβόλας είχε δύο ευκαιρίες για να κάνει το 1-1 στο πρώτο μέρος, για τον Σαρακηνό οι Κολιαμήτρας, Λ. Δενελάβας και Μπόρας στο β' ημίχρονο βρέθηκαν κοντά στο γκολ.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Αρβανίτης, Σιαμέτης, Μαστροπαναγιώτης (75' Γιαννούκος), Ψαρόμπας, Κίτσιος, Τσαντόπουλος, Βουρδάκης, Κουτσιαρής, Σοροβόλας, Τσατσαρώνης (65' Λεβέντης), Ν. Μαραγγός (63' Μάρκος).
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς, Ιωάννου, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας (80' Λέντι), Μπόρας, Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής (65' Δημακόπουλος), Βαΐτσης (70' Κόρμπας).