noodles volos banner

Εντυπωσίασε τους ανθρώπους του ΠΑΟ ο 13χρονος Τιμπλαλέξης του ΓΣ Αλμυρού!

  • Published in ΕΠΣΘ

Εντυπωσίασε με το ταλέντο του τους ανθρώπους της ακαδημίας του Παναθηναϊκού ο 13χρονος Στέλιος Τιμπλαλέξης του ΓΣ Αλμυρού! Μετέβη την προηγούμενη εβδομάδα κι έκανε προπονήσεις δοκιμών στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας των “πρασίνων" για δύο ημέρες, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Ο γεννηθείς το 2002 ποδοσφαιριστής επιλέχθηκε από το "τριφύλλι” μέσω του προγράμματος του Παναθηναϊκού με τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του σε όλη την Ελλάδα. Στις προπονήσεις και τα τεστ στο Κορωπί, ήταν εξαιρετικός. “Παίζει σαν μεγαλύτερος” ανέφεραν οι υπεύθυνοι της αθηναϊκής ΠΑΕ και δεν είχαν άδικο καθώς ο Τιμπλαλέξης ξεχωρίζει από τα παιδιά της ηλικίας του για την τεχνική που διαθέτει αλλά κυρίως για την αντίληψη στον αγωνιστικό χώρο. Ο μικρός ανήκει στην ομάδα του ΓΣΑ που προπονεί ο Παναγιώτης Βούλγαρης, μετέβη στην Αθήνα μαζί με τον Δήμο Περπερίδη, ενώ είχε την ευκαιρία εκεί να συναντήσει τον Τάσο Λαγό, έναν εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού που σε ηλικία 14 ετών άφησε τον ιστορικό σύλλογο του Αλμυρού και εντάχθηκε στην ακαδημία των “πρασίνων”.
Μάλιστα, αναμένεται να κατέβει ξανά στην Αθήνα για προπονήσεις το επόμενο διάστημα ώστε να παρακολουθούν την εξέλιξή του οι αρμόδιοι προπονητές στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟ, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεται στις επιλογές παικτών από όλη την Ελλάδα που θα συγκροτήσουν ομάδα για φιλικά παιχνίδια εντός κι εκτός της χώρας. Τέλος, να συμπληρώσουμε ότι ο Στέλιος είναι ο μικρότερος αδερφός του Ηλία που αγωνίζεται με επιτυχία την τελευταία τριετία στη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ