noodles volos banner

Παγασητικός-Κένταυρος 6-4

 

Σκορ και θέαμα από Παγασητικό και Κένταυρο σε ματς που ολοκληρώθηκε με σύνολο δέκα τερμάτων! Στο πρώτο μέρος, ο Παγασητικός ήταν καταιγιστικός και προηγήθηκε 5-1 χάρη σε τέρματα των Θεοδώρου (7'), Μπάμπη Δημόπουλου (10'-17'), Σταύρου Δημόπουλου (25') και Σίμου (30'), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 40' ο Μπογδανίδης. Στην επανάληψη, ο Κένταυρος είχε καλύτερη παρουσία. Πέτυχε άλλα δύο γκολ με μακρινό πλασέ του Μποδανίδη σχεδόν από το χώρο του κέντρου στο 52' και τον Νιτσάι στο 68'. Ο Μπ. Δημόπουλος έκανε το 6-3 και το σκορ έκλεισε με ωραία κεφαλιά του 15χρονου Πανάρετου στο 80ό λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερα δοκάρια με τους Μπάμπη και Σταύρο Δημόπουλο, Θεοδώρου, Σίμο, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θεοδώρου. Πολύ καλή απόδοση για τους νεαρούς Δώσσα, Γιαννακόπουλο για τον Παγασητικό, ξεχώρισαν οι Μπογδανίδης, Νιτσάι για τους Πηλιορείτες.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Πατρίκιος, Μπερτζέμης, Δώσσας, Καράνταγλης, Καρανικολάου, Περατζάκης, Σίμος (46' Γιαννακόπουλος), Λάιος (23' λ.τρ. Κατσαρός), Στ. Δημόπουλος (46' Δημητρόπουλος), Μπ. Δημόπουλος, Θεοδώρου.
Κένταυρος: Πότσκα, Πανάρετος, Νεγιάννης, Τζήκας, Χουχονίκος (46' Ντουντουρής), Βαρσαμάς, Νιτσάι, Ανδρέου, Παπαδημητρίου (55' Φώτης), Μπογδανίδης, Τσατσάνης (70' Εκταρίδης).

 

 

Last modified onSaturday, 14 March 2015 18:15