noodles volos banner

Νίκη ανόδου ψάχνει ο Πηλέας - Η 20ή στροφή της Β' Τοπικής

Προ των πυλών είναι η 20ή αγωνιστική της Β' Τοπικής με σημαντικά παιχνίδια που έχουν κοινή ώρα έναρξης. Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο στις 15:30 κι ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς κλείνει την αυλαία το απόγευμα της Κυριακής.
Η πρωταθλήτρια Σκόπελος έχει το ρεπό της στο δεύτερο γύρο. Το μεγάλο ντέρμπι είναι αυτό που θα γίνει στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος ανάμεσα σε Πηλέα και Απόλλωνα Καναλίων. Στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς ο Πηλέας, στην 4η ο Απόλλων με 29 (σε ισοβαθμία με την Ακρόπολη που όιμως δεν τον ευνοεί). Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, τότε η ομάδα του Σούλη Κατσικαδάμου πανηγυρίζει την άνοδο στην Α' ΕΠΣΘ!
Στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ο Τοξότης υποδέχεται τη Δάφνη, σε αγώνα με βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους που θέλουν μόνο τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα, εάν η Δάφνη νικήσει και χάσει Απόλλωνας ή Ακρόπολη, τότε οι “πράσινοι” τελειώνουν από το Σάβατο με την "υπόθεση άνοδος"!
Ο Άνθιμος Γαζής φιλοξενεί την Ακρόπολη και μόνο ο σύλλογος του Σέσκλου “καίγεται” για το τρίποντο. Ο Παγασητικός αντιμετωπίζει τον ουραγό Κένταυρο, ενώ το μοναδικό παιχνίδια της Κυριακής είναι αυτό στη Σούρπη ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν στους 8 πόντους και είναι οι Αργοναύτες και ο Ελευθεριακός.

Το πρόγραμμα για την άνοδο
ΠΗΛΕΑΣ (34): Εντός με Απόλλωνα, εντός με Παγασητικό, εκτός με Σκόπελο.
ΔΑΦΝΗ (33): Εκτός με Τοξότη, εντός με Ακρόπολη, ρεπό.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ (29): Εκτός με Άνθιμο Γαζή, εκτός με Δάφνη, εντός με Ελευθεριακό.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ (29): Εκτός με Πηλέα, εντός με Αργοναύτες, εκτός με Άνθιμο Γαζή.