noodles volos banner

Ο δρόμος για την κορυφή του 1ου ομίλου

ΑΕ Διμηνίου και Σκιάθος διεκδικούν την πρωτιά στον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας, με τους προσφάτως κυπελλούχους ΕΠΣΘ να έχουν δύο παιχνίδια περισσότερα να δώσουν αλλά οι νησιώτες είναι στο +3. Σίγουρα, το ματς-κλειδί για την ΑΕΔ είναι αυτό της ερχόμενης Τετάρτης στο γήπεδο του Σαρακηνού, αλλά και οι δύο μονομάχοι έχουν αγώνες μπροστά τους που κρύβουν παγίδες. Η Σκιάθος υπερτερεί στην ισοβαθμία, οπότε η ΑΕΔ χρειάζεται να μην χάσει στον Σαρακηνό για να διατηρήσει το πάνω χέρι... Ας δούμε το πρόγραμμα που τους απομένει.

Η ΑΕ Διμηνίου παίζει το Σάββατο με την ουραγό Ιωλκό, μετά έχει το εξ αναβολής στον Σαρακηνό, ακολουθεί έξοδος στην έδρα του Θησέα, φιλοξενεί την Αγία Παρασκευή, πηγαίνει στο πλαστικό του Ξηριά για ματς με τη Δημητριάδα, στο πλαστικό της Γατζέας για αγώνα κόντρα στην ΑΕ 2002 και ολοκληρώνει εντός έδρας με τον Άρη.

Η Σκιάθος θα πάρει στην 21η αγωνιστική τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα, μετά υποδέχεται την ΑΕ 2002, αντιμετωπίζει στη Νέα Ιωνία τον Ηρακλή, έχει ρεπό, αγωνίζεται στον Σαρακηνό και κάνει φινάλε στο νησί με την Ιωλκό. Έχει δηλαδή δύο εντός έδρας παιχνίδια και δύο εξόδους.