noodles volos banner

Παγασητικός-Τοξότης 6-1

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Β' ΕΠΣΘ την Κυριακή, από τα τέσσερα συνολικά της ημέρας, ο Παγασητικός κέρδισε εύκολα τον Τοξότη με σκορ 6-1. Η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου προηγήθηκε με σουτ του Περατζάκη από το ύψος της μικρής περιοχής στο 7ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Χρυσοχού ισοφάρισαν έξι λεπτά αργότερα, όταν από μπαλιά του Πελεκούδα, ο Μάρκο σε τετ-α-τετ δεν αστόχησε. Ακολούθησε μια ευκαιρία για τον Τοξότη με τον Τσιατσιάνη που σούταρε πάνω στον Πατρίκιο, αλλά η συνέχεια ήταν για τον Παγασητικό. Πέτυχε άλλα δύο γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με σκόρερ τον Μπάμπη Δημόπουλο. Το 2-1 στο 22ο λεπτό με φάουλ από περίπου 35 μέτρα και το 3-1 στο 28ο με σουτ που κόντραρε κι άλλαξε πορεία.
Στην επανάληψη, άλλα τρία γκολ για τους γηπεδούχους, με σουτ του Σταύρου Δημόπουλου στο 58', φάουλ του Μπερτζέμη στο 75' (στην πορεία της μπάλας πετάχθηκαν αμυντικοί κι επιθετικοί χωρίς να την βρουν) και πλασέ του Σίμου στο 77' σε φάση τετ-α-τετ.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Πατρίκιος, Στρούγγης, Δώσσας, Καράνταγλης, Καρανικολάου, Περατζάκης, Σίμος, Λάιος, Στ. Δημόπουλος (78' Τουφεξής), Μπ. Δημόπουλος (70' Μπερτζέμης), Θεοδώρου (65' Σεφέρης).
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Τσιονάρας, Αλ. Βέτσικας, Βερίλης (60' Λένα), Πελεκούδας, Γ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Μάρκο (74 Χρ. Πασπαλάρης), Μαρέδης (30' Πολύζος), Τσένα.