noodles volos banner

Σκόπελος-Παγασητικός 2-1

Ακόμη ένα τρίποντο για τη Σκόπελο που την φέρνει πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή, γιατί η άνοδος είναι εξασφαλισμένη για τους νησιώτες... Ο Ορέστης Χισάι άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με προβολή ύστερα από πάσα του Προκοπίου, ο Στ. Δημόπουλος ισοφάρισε στο 60' επίσης με προβολή και το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από τον Χισάι στο 70ό λεπτό με κεφαλιά μετά από φάουλ του Χρυσάνθη.
Για τη Σκόπελο, ακυρώθηκε γκολ του Αλιράι στο 85' για επιθετικό φάουλ που έκανε λίγο νωρίτερα ο Προκοπίου, δυο χαμένες ευκαιρίες με κεφαλιές των Π. Χρυσοφού και Καραγιώργου στο δεύτερο ημίχρονο οι οποίες κατέληξαν στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα και δύο χαμένα τετ-α-τετ, του Προκοπίου στο πρώτο μέρος και του Π. Χρυσοφού στο δεύτερο τα οποία απέκρουσε ο Πατρίκιος.

Για τον Παγασητικό, ο Στ. Δημόπουλος είχε δοκάρι στο 37' αφού πέρασε και τον Καρβέλη, μια κεφαλιά του Μπ. Δημόπουλου έφυγε άουτ από τη μικρή περιοχή στο 57', ενώ σουτ του Στ. Δημόπουλου στο 65' εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ της Σκοπέλου. Ακόμη, υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κάια στο 87ο λεπτό που ο διαιτητής έδωσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Καρβέλης, Σκιαθίτης, Παναγιώτου (60' Γκουμάς), Καραγιώργος, Αλεξίου (75' Αλιράι), Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός (88' Παλάσκας), Προκοπίου, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.
Παγασητικός: Πατρίκιος, Κατσαρός (50' Σίμος), Δόσας, Καρανικολάου, Καράνταγλης (80' Τσαντίλας), Λάιος, Στ. Δημόπουλος, Μπερτζέμης, Θεοδώρου (50' Κάιας), Μπ. Δημόπουλος, Μακρυγιάννης.