noodles volos banner

Σκιάθος-Μαγνησιακός 0-1

Ο Μαγνησιακός πιστοποίησε την ανοδική του πορεία στο δεύτερο γύρο και ήταν η ομάδα που έσπασε το εντός έδρας αήττητο της Σκιάθου. Οι νησιώτες είχαν να χάσουν από την 1η αγωνιστική, σήμερα όμως έφυγαν ηττημένοι με 0-1 από το γήπεδό τους. Το γκολ για την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου σημείωσε στο 82ο λεπτό ο Νίκος Αθανασιάδης που έκανε ντεμπούτο με τον Μαγνησιακό όπου πήγε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Αντωνόπουλος έκανε το γύρισμα και ο Αθανασιάδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Για τη Σκιάθο, δύο σουτ του Ντερβίσι και ένα του Σκέμπι στο διάστημα 30'-40' απέκρουσε ο Βίτσος, ενώ στην επανάληψη οι εκφραστές των ευκαιριών ήταν οι δύο προαναφερθέντες και ο Καμπουρέλης. Για τον Μαγνησιακό, στο πρώτο ημίχρονο ο Κόλα είχε σουτ που έβγαλε στο παραθυράκι ο Νικολαΐδης, ο Γκέρτσος πλασέ άουτ από τη μικρή περιοχή, ενώ στην επανάληψη ο Νιαώτης είχε σουτ που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, όπως και μακρινό σουτ του Ντούρο προς το φινάλε του αγώνα. Από την πλευρά του βολιώτικου συλλόγου, εκφράστηκαν ευχαριστίες για τη φιλοξενία και για το χειροκρότημα των φιλάθλων προς την ομάδα τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Ράπτης, Γκίνης, Ν. Μιαρίτης, Γκάγκας, Σκέμπι, Ντερβίσι, Ζάνης (37' Αραμπατζής).
Μαγνησιακός: Βίτσος, Τσιγκλιφής, Γκέρτσος, Γιαμαλής, Προβιάς (75' Οικονόμου), Καραλής, Τσιουρέλης (70' Αθανασιάδης), Ντούρο, Νιαώτης (85' Σαλαμούρας), Κόλα, Αντωνόπουλος.