noodles volos banner

Απόλλων-Σκόπελος 1-2

Η Σκόπελος ανέκοψε την ανοδική πορεία του Απόλλωνα και συνέχισε ακάθεκτη για την άνοδο. Οι νησιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως στο δεύτερο μέρος πέτυχαν την ανατροπή. Το 1-0 στο 27' με κεφαλιά του Βασιλείου ύστερα από φάουλ του Παπαπορφυρίου. Το 1-1 στο 55' με εκτέλεση φάουλ του Χρυσάνθη από πλάγια αριστερή θέση και το 1-2 στο 70' όταν ο Χρυσάνθης εκτέλεσε φάουλ, ο Αλεξίου πήρε κεφαλιά και ο Χισάι με πλασέ σκόραρε. Για τον Απόλλωνα, ο Καραβάς στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε σε θέση βολής σε τρεις περιπτώσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, για τους φιλοξενούμενους κύριος εκφραστής των επιθέσεων ο Χισάι, τόσο στο πρώτο μέρος όσο και για τρίτο τέρμα στην επανάληψη.

Συνθέσεις:
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Κελεσίδης (65' Βαρσαμάς), Κουζιώκας, Καρπούζας, Φώτου, Παπαπορφυρίου, Μωραΐτης, Βασιλείου, Καραβάς, Κόκκαλης (80' Παναγιωτάκης), Κερμελής.
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης (61' λ.τρ. Αλεξίου), Γκουμάς (30' Παναγιώτου), Καραγιώργος, Μπακόπουλος (63' Τάσιος), Στ. Χρυσόφος, Π. Χρυσοφός, Προκοπίου, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.