noodles volos banner

Σπουδαίο τρίποντο για τον Ρήγα

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ρήγα Φεραίο. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από έξι αγωνιστικές κερδίζοντας με 3-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που έχει τους ίδιους στόχους. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη κυριάρχησαν πλήρως, πέτυχαν τρία υπέροχα γκολ, ενώ δεν κινδύνεψαν ιδιαιτέρως. Αυτό που είχαν οι "κυανόλευκοι" σε σχέση με άλλα ματς ήταν η ουσία καθώς τις λιγοστές φάσεις, τις εκμεταλλεύτηκαν στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-0 έγινε στο 19ο λεπτό όταν ο Ναουμίδης έβγαλε μπαλιά και ο Μαλάκος πετάχτηκε στην πλάτη των αμυντικών του Οικονόμου. Ο Λαρισαίος φορ σκόραρε με αριστερό σουτ στο "παραθυράκι".  Η καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 28'. Σέντρα του Καραγιάννη πέρασε από όλους και ο Σενκάι, από καλή θέση, σούταρε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, γυριστό σουτ του Χατζή, ύστερα από κόρνερ του Μαλάκου, δεν βρήκε στόχο. Στο δεύτερο ημίχρονο, "χτύπησε" δύο φορές ο Χάρης Μπίκας. Πρώτα έκανε το 2-0 στο 49' με πολύ ωραίο τεχνικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έπειτα το 3-0 στο 89' με ψαλιδάκι σε σέντρα του Γουτούλη.

Συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Ναουμίδης, Σπαθής, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπι (74' Κεμάλλι), Μαλάκος (79' Γουτούλης), Μπίκας, Μιχολίτσης (46' Ζενούνι).
Οικονόμος: Νούσιας, Κολιός, Μανακούσιος, Αγροδήμος, Κουμπούρας, Μάντζιος (46' Καραγκούνης), Παπαγεωργίου (63' Τόλιος), Μπαλής, Καραγιάννης, Σενκάι, Καλφούτζος (46' Κουλτσιάκης).