noodles volos banner

Τρεις μεταγραφές και τέσσερις μικροί στον ΑΟ Σκοπέλου!

Tα νέα αποκτήματα της Σκοπέλου και στις ένθετες φωτογραφίες ο Ίρμεν Σένκο και ο Χρήστος Αλεξίου που πέρυσι έπαιξε στη Γ' Εθνική Tα νέα αποκτήματα της Σκοπέλου και στις ένθετες φωτογραφίες ο Ίρμεν Σένκο και ο Χρήστος Αλεξίου που πέρυσι έπαιξε στη Γ' Εθνική

Μπορεί να βρίσκεται στην 1η θέση της Β' ΕΠΣΘ με μεγάλη διαφορά, αλλά ο ΑΟ Σκοπέλου προετοιμάζει την ομάδα του για τη νέα σεζόν. Έτσι, προχώρησε σε δύο μεταγραφές, σε μία επιστροφή ποδοσφαιριστή, ενώ προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα τέσσερις νεαροί από την ακαδημία του συλλόγου.

Τα δύο νέα αποκτήματα είναι οι Νίκος Παλάσκας και Χρήστος Αλεξίου. Ο Παλάσκας, 28 ετών που αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας, προέρχεται από τη Λάρισα όπου αγωνίστηκε σε ΑΟ Πελασγιώτης, Άρη Κουλουρίου, ΑΟ Βουκεφάλας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Νεάπολη Λάρισας. Ο Αλεξίου είναι μέσος, 28 ετών, έχει καταγωγή από την Αλόννησο και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες, στον Αμπελωνιακό Λάρισας, στον Κεχαγιά Προσήλιου Άμφισσας, στη Λειβαθώ Κεφαλονιάς, στις Βρασιές Τρίπολης στη Δ' Εθνική, ενώ στην περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Τρίγλιας Ραφήνας στην Γ' Εθνική κατηγορία. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ανήκε στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου Μεσολογγίου.

Στο σύλλογο επέστρεψε, ύστερα από εξάμηνη απουσία, ο 18χρονος μέσος Σταμάτης Γκουμάς, ο οποίος προέρχεται από το φυτώριο του ΑΟ Σκοπέλου με ντεμπούτο το 2011 και το καλοκαίρι είχε πάρει μεταγραφή για τον Απόλλωνα Καναλίων. Όσον αφορά στους νεαρούς που προωθήθηκαν από την ακαδημία, είναι ο 15χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Ρόκος, ο 15χρονος μέσος Μαρσέλ Ιμπρούσι, ο 15χρονος μέσος Ίρμεν Σένκο και ο 16χρονος αμυντικός Έλσον Σένκο. Ο πρώτος εξ αυτών έκανε ντεμπούτο στη Β' ΕΠΣΘ στη 10η αγωνιστική κόντρα στον Κένταυρο, ενώ οι δύο τελευταίοι έπαιξαν στη 12η ημέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τους Αργοναύτες. Αναμένεται στα εναπομείναντα παιχνίδια και οι τέσσερις να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Ο ΑΟ Σκοπέλου είναι φέτος η κυρίαρχη ομάδα της Β' Κατηγορίας με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Γλύκου, ο στόχος της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι διπλός: αφενός να ολοκληρωθεί η σεζόν στην πρώτη θέση που θα δώσει στους νησιώτες τον τίτλο του πρωταθλητή κι αφετέρου, να προετοιμαστεί η ομάδα για την επόμενη σεζόν που θα την βρει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στη μεγάλη κατηγορία. Για αυτό το λόγο, έγιναν οι μεταγραφικές κινήσεις για τους “κυανόλευκους” κι αφορούν κυρίως νεαρούς παίκτες...

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

 

Last modified onTuesday, 27 January 2015 14:57