noodles volos banner

Ο απόηχος της 16ης αγωνιστικής

Με πολλά γκολ διεξήχθη χθες η 16η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΘ, με χαρακτηριστικό της στοιχείο ότι στο 2ο όμιλο κέρδισαν μόνο οι γηπεδούχοι χωρίς να δεχθούν γκολ!

Στον 1ο όμιλο, η Σκιάθος, που έχει παίξει μόνο δύο παιχνίδια σε χόρτο και όλα τα υπόλοιπα σε πλαστικό τερέν, κέρδισε ξανά με σκορ 1-2 όπως είχε κάνει και πριν τέσσερις ημέρες. Ήταν η πέμπτη εκτός έδρας νίκη και η τρίτη σε διάστημα μιας εβδομάδας μακρυά από το νησί! Ο Σαρακηνός παραχώρησε την πέμπτη του ισοπαλία, με 1-1 όπως και στο ματς του πρώτου γύρου κόντρα στην Ιωλκό, αλλά και σε άλλες τρεις αναμετρήσεις. Η Δημητριάς γνώρισε την πρώτη ήττα ως γηπεδούχος, ο Άρης έμεινε "άσφαιρος" για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κι έχασε 1-0 από τον Πανιώνιο που πήρε ...εκδίκηση με το ίδιο σκορ για την ήττα του α' γύρου από τους "κιτρινόμαυρους".
Τρεις ισοπαλίες μετράει η Αγία Παρασκευή στο πρωτάθλημα, όλες με 0-0, ενώ σε δεύτερη συνεχόμενη έξοδο δεν δέχτηκε γκολ αλλά ούτε και πέτυχε. Ο Πανιώνιος κέρδισε για πρώτη φορά εκτός έδρας, ο Μαγνησιακός συνέχισε την ανοδική του πορεία, κατά παράδοση στο δεύτερο μισό της κατηγορίας. Η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου πανηγύρισε δεύτερη στη σειρά αγωνιστική το τρίποντο και μάλιστα σκόραρε ξανά τρία γκολ όπως πριν τέσσερις ημέρες. Σε δώδεκα αγωνιστικές είχε οκτώ γκολ, ενώ στις δύο πρόσφατες πέτυχε έξι! Η ΑΕ 2002 αντιθέτως έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί καθώς αγνοεί τη νίκη από τις 26/10, σε δέκα αγώνες. Μάλιστα στο τελευταίο καρέ αγώνων δέχθηκε 14 τέρματα. Τέταρτη ισοπαλία για την Ιωλκό, οι δύο με τον Σαρακηνό και οι τρεις με σκορ 1-1. Καλύτερη επίθεση για τη Σκιάθο με 39 γκολ, καλύτερη άμυνα για την ΑΕΔ με 2, ενώ στους χειρότερους απολογισμούς έχουμε τα 14 γκολ για Πανιώνιο και Ιωλκό στην επίθεση και τα 29 για την Ιωλκό στην άμυνα.

Στο 2ο όμιλο, είχαμε μεγάλα σκορ, κέρδισαν όλοι οι γηπεδούχοι και έμειναν χωρίς γκολ όλοι οι φιλοξενούμενοι! Ο ΓΣ Αλμυρού βελτίωσε την καλύτερη επίδοσή του στο σκοράρισμα σε έναν αγώνα καθώς από τα πέντε γκολ που είχε πετύχει στην Κερασιά την Κυριακή, ανέβηκε στα έξι χθες κόντρα στην ΕΜΑ. Ο Αίας τον ακολουθεί στο -1 στην κατάταξη, κερδίζοντας για τρίτη φορά φέτος με 1-0. Οι δύο είναι κόντρα στην Αγχίαλο. Σε διψήφιο αριθμό νικών έφθασε η Δήμητρα, που είχε σημειώσει σε δύο αγώνες τρία γκολ αλλά χθες σκόραρε πέντε. Επτά παιχνίδια έχει δώσει ο Αστέρας στο σπίτι του και έχει κερδίσει τα έξι, ενώ στο άλλο έφερε ισοπαλία. Με 19 βαθμούς εντός έδρας, έχει τον καλύτερο απολογισμό στον όμιλο. Όγδοη νίκη για τον Πρωτεσίλαο. Η ομάδα του Πτελεού τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα τελευταία τρία 90λεπτα.
Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Διαγόρα μετά από δύο ισοπαλίες, που διατηρεί το αήττητο στο Στεφανοβίκειο. Πήρε τέσσερα ματς και ισοπαλία σε ακόμη τέσσερα. Τα τρία πρόσφατα παιχνίδια των Μυρμιδόνων έληξαν με 2-0, μόνο που χθες η ομάδα του Πλατάνου ηττήθηκε με αυτό το σκορ, πρώτη ήττα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές για την ΕΜΑ. Ο Αχιλλέας μετά την υπέρ του πεντάρα την περασμένη Τετάρτη, χθες στην εμβόλιμη έχασε με πέντε γκολ εις βάρος του, ενώ η Μακρινίτσα εκτός έδρας έχει ηττηθεί τρεις φορές με 5-0. Καλύτερη επίθεση για τον ΓΣ Αλμυρού με 41 γκολ, καλύτερη άμυνα για ΓΣΑ και Δήμητρα με 9, ενώ στον αντίποδα, χειρότερη επίθεση έχει ο Άθλος με 8 και χειρότερη άμυνα η Μακρινίτσα με 48.