noodles volos banner

Δημητριάς - Σκιάθος 1-2

 

 Με ανατροπή στο σκορ πέρασε η Σκιάθος από την έδρα της Δημητριάδος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όμως οι νησιώτες πήραν τελικά το τρίποντο, έστω και δύσκολα. Ο αγώνας επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Κουτσογιάννη που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Δημητριάς άνοιξε νωρίς το σκορ. Ο Τοπάντζα έβγαλε φοβερή διαγώνιο μπαλιά για τον Ταφίλη, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και πλασάροντας πάνω από τον Νικολαΐδη, έκανε το 1-0 στο 11ο λεπτό. Η ισοφάριση έγινε στο 34' με εντυπωσιακό αυτογκόλ! Ο Ν. Μιαρίτης έβγαλε παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ζαρίφη, πήρε ανάποδο φάλτσο και κατέληξε στο δεξί "παραθυράκι" της εστίας του Ράμου. Το τελικό 1-2 στο 56' όταν ο Ντερβίσι πέρασε κάθετη πάσα και ο Νίκος Μιαρίτης απέναντι από τον Ράμο, πλάσαρε εύστοχα.

Όσον αφορά στις καλύτερες φάσεις της συνάντησης, η Δημητριάς είχε καλύτερη απόδοση στο πρώτο ημίχρονο όταν πάτησε αρκετές φόρες στην αντίπαλη περιοχή. Σουτ του Ταφίλη στο 13' σχεδόν από το κέντρο έφυγε λίγο άουτ, δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη μέσα από την περιοχή αλλά πλάγια θέση είχε την ίδια κατάληξη, ενώ προς το τέλος του α' μέρους, ο Πετρόπουλος απείλησε χωρίς στόχο.

Για τη Σκιάθο, ο Ντερβίσι είχε δύο σουτ στο πρώτο εικοσάλεπτο, το πρώτο μπλόκαρε ο Ράμος και το δεύτερο έφυγε άουτ, ενώ στην επανάληψη χάθηκαν τρεις καλές ευκαιρίες, με φαλτσαριστά σουτ του Σκέμπι στο 50' και του Ζάνη στο 70' από το ημικύκλιο που πέρασαν δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ μία ωραία αντεπίθεση στο 82' ολοκληρώθηκε με σέντρα του Μιαρίτη που μπλόκαρε την τελευταία στιγμή ο Ράμος προ του Σκέμπι. Από τους νησιώτες έλειψε η καλή τελική πάσα για να δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για άλλα τέρματα, όμως το τρίποντο ήταν σημαντικό κόντρα σε δυνατό αντίπαλο και παίζοντας με αρκετές απουσίες. Πλέον, η Σκιάθος έχει την 1η Φεβρουαρίου το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕ Διμηνίου

Συνθέσεις:
Δημητριάς: Ράμος, Κοτσέλος, Ασημάκης (46΄Δημουλάς), Στ. Καρακώστας, Β. Ζαρίφης, Μπάφας (75' λ.τρ. Μελέτης), Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Τοπάντζα (65' λ.τρ. Σαμπάνης).

Σκιάθος: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Κανταράκιας, Γκίνης, Ν. Μιαρίτης, Κουτσογιάννης (43' λ.τρ. Φερετζέλης), Σκέμπι, Ντερβίσι (83' Τσάγγαρης), Ζάνης (87' Μυστάκου).

 

 

Last modified onWednesday, 21 January 2015 19:03