noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Σκόπελος 0-1

Ακόμη μία νίκη για τη Σκόπελο, με 0-1 στο γήπεδο της Γατζέας επί του Άνθιμου Γαζή που απώλεσε την ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία καθώς είχε χαμένο πέναλτι. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 21ο λεπτό με πλασέ του Παντελή Χρυσοφού, σε ένα σημείο που οι νησιώτες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Στιβαχτής ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού. Ο συγκεκριμένος παίκτης που αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και η διάγνωση ήταν κάκωση έξω πλαγίου στο γόνατο.

Το πέναλτι έχασε ο Παλάσης στο 73' στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ  στο 46' ο Μπακογιάννης είχε δοκάρι. Ο Παναγιώτης Κουρούπης, τεχνικός του Άνθιμου Γαζή, τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, που εκτός του πέναλτι και του δοκαριού, είχε χαμένα τετ-α-τετ στο 10' με τον Μπακογιάννη και στο 89' με τον Τζορβατζή.
Ο Γιάννης Γλύκος, προπονητής της Σκοπέλου, ανέφερε ότι ο Άνθιμος Γαζής ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, όμως η δική του ομάδα ισορρόπησε στο δεύτερο και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ οι Χισάι, Π. Χρυσοφός έχασαν ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα. Πρόσθεσε ότι η διαιτησία του κ. Κούστα και των βοηθών του ήταν πολύ καλή, ευχαρίστησε τον Άνθιμο Γαζή για τη φιλοξενία και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο σύλλογο των Μηλεών.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Κόλλιας, Πατρώνης, Κωστάκης (75' Τσιτσιρίκης)., Κοτσιαλής, Νικηφοράκης (65' Ματής), Σιδηρόπουλος (70' Τζορβατζής), Παλάσης, Λάσκος, Μπακογιάννης, Κουρτέσης, Καρούτσος.
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Έλ. Σένγκο (85' Ίρ. Σένγκο), Στιβατής (23' λ.τρ. Βλαχάκης), Καραγιώργος, Μπακόπουλος, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Παναγιώτου (65' Τάσιος), Χισάι, Συνοδινός, Σκιαθίτης.