noodles volos banner

Γεωργατζής: «Περιμέναμε μία ευκαιρία, αλλά δεν μας την έδωσαν»

Έντονη απογοήτευση ένιωσαν οι ποδοσφαιριστές της Κ20 της Νίκης Βόλου, με το που έμαθαν ότι η Super League αποφάσισε να τους «κλείσει την πόρτα» και να τους αποβάλλει από το πρωτάθλημα, ως συνέπεια της αποχώρησης της πρώτης ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Γεωργατζής, ένα παιδί που μεγάλωσε με την κυανόλευκη φανέλα και αποτελεί εκ των αρχηγών της ομάδας, μίλησε στο magnesiasports για την άσχημη αυτή εμπειρία που είχαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και τονίζει ότι αυτό που περιμένουν είναι να περάσουν οι έξι μήνες για να αγωνιστούν ξανά με τη Νίκη σε επίσημη διοργάνωση.

«Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να συνεχίσουμε στη Νίκη. Το θέλαμε όλοι πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Ενώ ξέραμε όλοι ότι ήταν δύσκολο, το πιστεύαμε και λέγαμε ότι θα μας δώσει μια ευκαιρία η Super League για να συνεχίσουμε και να μην χάσουμε έξι μήνες από την καριέρα μας. Αλλά τελικά η απόφαση ήταν σκληρή για εμάς».

Για το πώς ένιωσε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του με αυτή την εξέλιξη: «Απογοητευτήκαμε πάρα πολύ. Στεναχωρηθήκαμε γιατί δεν θέλαμε να χαλάσει όλο αυτό που με τόσο κόπο είχαμε δημιουργήσει. Το παλεύαμε μόνοι μας με τον προπονητή μας και κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε αυτή την πορεία. Είχαμε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Ήταν άσχημο για εμάς αυτό που έγινε.

Για το αν θεωρεί άδικη την απόφαση της Super League: «Στηριζόμουν στο ότι η διοργανώτρια αρχή ενός πρωταθλήματος θα πρέπει να βοηθάει τα νεαρά παιδιά και να δείχνει ότι είναι δίπλα τους. Πίστευα ότι για λόγους ευαισθησίας θα ήταν «ναι» η απάντηση, αλλά δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκα. Είμαστε νέα παιδιά που θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι άδικο να μας σταματάνε έτσι στα μέσα της σεζόν. Περιμέναμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε, αλλά δεν ήρθε ποτέ… Δεν μας την έδωσαν»…

Για τη συνέχεια: «Είμαστε στην αναμονή για να δούμε που θα πάει ο καθένας μας. Εμείς θέλαμε να μείνουμε και να συνεχίσουμε έστω και με προπονήσεις και φιλικά. Αλλά όμως θα ήταν δύσκολο και ίσως να μας επηρέαζε το γεγονός ότι δεν θα είχαμε αγώνες. Μας είπαν ότι θα φύγουμε για έξι μήνες και θα επιστρέψουμε μετά να αποτελέσουμε εμείς τη βάση της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Τα πιο πολλά παιδιά είμαστε θετικοί σε αυτό. Βέβαια αυτό που θα περιμένουμε θα είναι να περάσουν αυτοί οι μήνες και να επιστρέψουμε να αγωνιστούμε ξανά για τη Νίκη»…