noodles volos banner

Διαγόρας-Αίας 1-1

Ισοπαλία 1-1 στο Στεφανοβίκειο για Διαγόρα και Αίαντα, με την ομάδα της Σούρπης να μην εκμεταλλεύεται την ήττα του ΓΣΑ ώστε να τον προσπεράσει, αλλά απέσπασε πολύτιμο βαθμό σε δύσκολη έδρα.

Το 1-0 στο 55' με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γιώργη εκτός μεγάλης περιοχής και η ισοφάριση στο 62' με φανταστική εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Κωστούλα. Από πλευράς Διαγόρα, ευκαιρία στο 4' με τετ-α-τετ του Καπούλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 80ό λεπτό όταν ο Καπούλας σούταρε και πάνω στη γραμμή του τέρματος έδιωξε ο Παπανικολόπουλος. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του φάουλ από το οποίο προήλθε η ισοφάριση, ενώ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κάρρο στο 85'. Για τον Αίαντα, ο Κωστούλας είχε φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 80' ο Κατσαβριάς βρέθηκε σε καλή θέση για γκολ, πρόλαβε όμως αντίπαλος αμυντικός να του βάλει την κόντρα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομάδα της Σούρπης αγωνίστηκε ο Χουλιαράς, ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι αλλά λόγω τραυματισμού, άρχισε τώρα να αγωνίζεται, αποτελώντας “εσωτερική” μεταγραφή για τους “κιτρινόμαυρους”.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Πρασσάς, Γαλογαύρος, Γαλιούρας, Κουντούρης, Καρατζιώλης, Καραμανλής, Γιώργης, Καπούλας, Καμπέρης (80' Χαλιμούρδας), Κάρρος (88' Αγριοτσόμπανος).
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Νικογιάννης, Κοντογεωργάκης, Χουλιαράς (85' Μπούρας), Μπιρτσάι, Κωστούλας, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.