noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Δήμητρα 1-0

 

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο γήπεδο του Πτελεού που παρακολούθησαν περισσότερα από 200 άτομα και μεγάλη νίκη για τον Πρωτεσίλαο. Μετά το τρίποντο της Κυριακής στη Σούρπη, η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά έκαμψε την αντίσταση και της Δήμητρας με 1-0. Το γκολ σημειώθηκε στο 41ο λεπτό όταν σε φάση διαρκείας, ο Γιάννης Παναγιώτου έκλεψε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ σκόραρε.
Ο Πρωτεσίλαος είχε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο, με εκτέλεση φάουλ του σκόρερ του που απέκρουσε στο “παραθυράκι” ο Γκιούρκης και σουτ του Βίτσου στο 89' που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Για τη Δήμητρα, γκολ με κεφαλιά του Ξηρομερίσιου ακυρώθηκε για οφσάιντ στο 20', ενώ υπήρξαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες, στο 30' με εξ επαφής κεφαλιά του Αντωνιάδη που απέκρουσε ο Τίτας, στο 36' με σουτ του Σιαμέτη από καλή θέση που έφυγε λίγο άουτ, ενώ δοκάρι είχε ο Αντωνιάδης με κεφαλιά λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, δύο φάουλ του Νικηφοράκη εξουδετέρωσε ο Τίτας, η μεγάλη φάση χάθηκε στο 54' όταν ο Αράπης σέντραρε και ο Σιαμέτης μόνος του σε κενή εστία, σούταρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Επίσης, σουτ των Ξηρομερίσιου και Σιαμέτη δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Τέλος, ντεμπούτο σήμερα με την πράσινη φανέλα της Δήμητρας έκανε ο Γιάννης Χατζέλας, ενώ για τον Πρωτεσίλαο ο Ακρίβος που αποκτήθηκε από τον Αλμυρό (όπως και ο Μιχόπουλος που έπαιξε δεύτερη συνεχόμενη φορά).

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης, Χριστέλος, Ζαφειρίου (68' Θ. Κόρκος), Μιχόπουλος, Χρ. Παναγιώτου (55' Ακρίβος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν (82' Βίτσος).
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Ξηρομερίσιος, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Θωμαΐδης, Κ. Παυλίδης, Σιαμέτης (80' Βογιατζής), Ποζιόπουλος (17' λ.τρ. Αράπης), Χατζέλας, Μ. Παυλίδης (58' Παρίσης).

 

Last modified onWednesday, 14 January 2015 18:38