noodles volos banner

Ιωλκός-Σκιάθος 1-6

 

Εύκολο το πρωινό σήμερα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής για τη Σκιάθο που κέρδισε 6-1 την Ιωλκό. Χατ τρικ σημείωσε ο Ντερβίσι, από ένα γκολ οι Νίκος Μιαρίτης, Ζάνης (από το κέντρο) και Καλλιακούδας. Ο Ρουμπάτης σκόραρε στο φινάλε για τους γηπεδούχους.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική μιας και οι νησιώτες ήταν πολύ καλύτεροι και κυριάρχησαν, μολονότι η μαχητική Ιωλκός κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 0-1 στο πρώτο ημίχρονο. Στο 10ο λεπτό  ο Ντερβίσι με καλοζυγισμένο σουτ από το ημικύκλιο έκανε το 0-1. Στο 47’ το 0-2 με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Ν. Μιαρίτη από το ημικύκλιο ξανά, το 0-3 στο 52’ με δυνατό σουτ του Ντερβίσι εκτός μεγάλης περιοχής και το 0-4 στο 73’ όταν ο Πρωτούλης βγήκε μακριά από την εστία του για να απομακρύνει και ο Ζάνης σκόραρε σε ανυπεράσπιστη εστία με σουτ από το χώρο του κέντρου. Σαν σε προπόνηση ο Ντερβίσι στο 80’ και ο Καλλιακούδας στο 90’ σκόραραν τα δύο τελευταία τέρματα της Σκιάθου, με τον Ρουμπάτη να πλασάρε εύστοχα στο 88’ για το τέρμα της Ιωλκού.
Από εκεί και πέρα, φάσεις για τους γηπεδούχους με σουτ του Ρουμπάτη άουτ στο 19’, σουτ του Τόντα στο 66’ που μπλόκαρε ο Νικολαΐδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Οι σημαντικότερες με τους Σκέμπι (34’, 44’, 62’), Μιαρίτη (40’) και Ντερβίσι (74’, 85’).
Αξίζει να αναφέρουμε τέλος ότι η Ιωλκός έπαιξε από το 80ό λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Τσάμη καθώς δεν υπήρχε Τρίτη αλλαγή για τον Νίκο Τσιαντάκη.

Συνθέσεις:
Ιωλκός: Πρωτούλης, Τόντας, Μαυρομμάτης (46’ Κούτσικος), ούμπαρδος, Στρούγγης (57’ λ.τρ. Τσιμπανογιάννης), Συμεωνίδης, Τσάμης, Καζδαρίδης, Βέρμπης, Ρουμπάτης, Κοντορίζος.
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Καμπουρίδης, Γκίνης, Κουτσογιάννης (46’ Κανταράκιας), Καλλιακούδας, Ν. Μιαρίτης (67’ Ζάνης), Γκάγκας, Σκέμπι, Τσάγγαρης (58’ Φερετζέλης), Ντερβίσι.

 

Last modified onWednesday, 14 January 2015 17:45