noodles volos banner

Συστάθηκε η επιτροπή ποδοσφαίρου από την ερασιτεχνική Νίκη Βόλου

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης μίλησε στο Blue Star και στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη και ανακοίνωσε την Επιτροπή που θα αναλάβει να τρέξει τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα χαρακτήρισε σημαντικό το να απαντήσει θετικά η Super League στο αίτημα για τις ομάδες Νέων, ώστε να υπάρχει έτοιμο ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Για την επιτροπή: «Η επιτροπή θα αποτελείται από τους κ.κ. Ξάνθη, Βούλγαρη, Χατζημπύρο, Λαγό, Γκόλια, Δεμίρη, ενώ έγινε πρόταση και στον Τάκη Βαϊράμογλου και περιμένουμε την απάντηση του.  Θα έχει επτά άτομα συν δύο νομικούς συμβούλους, που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους».

Για το ότι δεν υπάρχουν πολλοί παλαίμαχοι στην επιτροπή: «Είναι συμβολική η συμμετοχή του κάθε κλάδου. Έβαλα έναν παλαίμαχο που θα τρέξει τα θέματα των παλαιμάχων και των ακαδημιών. Οι παλαίμαχοι θα εκπροσωπηθούν από ένα άτομο δικό τους».

Για τον ρόλο της επιτροπής: «Θα είναι αποκλειστικά για ότι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα και θα παίξει η ομάδα στη Γ’. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τελεσιδικήσει το θέμα των Κ που είναι σημαντικό θέμα για να έχουμε έτοιμη ομάδα από του χρόνου. Η κ20 πλαισιωμένη από μερικά παιδιά της Κ17 θα έχουμε μία αξιόμαχη ομάδα στη Γ’ Εθνική. Είναι καθοριστική η απόφαση της Λίγκας, γιατί μετά αλλάζουν τα πράγματα».

«ΓΣ στις 4 Φεβρουαρίου»

Ο κ. Ξάνθης μίλησε και για τη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής, που προγραμματίστηκε για τις 4 Φεβρουαρίου.

«Η Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε για τις 4 Φεβρουαρίου για τα τακτοποιημένα μέλη του Ερασιτέχνη. Καλώ όλους τους Νικιώτες να συμμετέχουν. Για μένα ευχής έργων είναι να υπάρχουν 2.000 μέλη στη Νίκη».  

Οσο για τη χθεσινή συνεδρίαση: «Ήρθαν και τα παιδιά από τα κλαμπ και αρκετοί φίλαθλοι που ενημερώθηκαν. Μιλήσαμε για όλα τα θέματα που μας αφορούν. Βγαίνει ο καθένας και λέει ότι θέλει και μπερδεύει τον κόσμο. Ζήτησα τη συμμετοχή του κόσμου. Ότι κέρδος και να προκύπτει από τον κόσμο θα είναι για το εξοδολόγιο του γηπέδου».

Για το που θα παίζουν οι ομάδες των μικρών αν είναι θετικό το αίτημα: «Πιστεύω στο Πανθεσσαλικό. Δεν είναι απαγορευτικό το κόστος. Από το να παίζει στα Κανάλια και να μην έρχεται κανείς να τη δει, καλύτερα να πληρώσω περισσότερα στο Πανθεσσαλικό». 

Τέλος, ο κ. Ξάνθης κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει και στον χορό της Ερασιτεχνικής που θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου. 

 

Last modified onTuesday, 13 January 2015 21:03