noodles volos banner

Περιμένει απάντηση το απόγευμα η Νίκη απο Super League, αναβλήθηκε η επίσκεψη στην ΕΠΟ

Το μεσημέρι στις 14.00 συνεδριάζει η επιτροπή της Super League και στη Νίκη Βόλου περιμένουν ότι θα συζητηθεί ανάμεσα σε άλλα θέματα και το αίτημα της για τη συνέχεια της συμμετοχής των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Οι κυανόλευκοι θεωρούν πολύ σημαντικό να επιτευχθεί κάτι τέτοιο και να πάρουν μία θετική απάντηση, αφού θα καταφέρουν αν μη τι άλλο να έχουν μία βάση στο ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν με τους νεαρούς παίκτες να μη μένουν χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους.

Στα ειδικά θέματα της ημερησίας διάταξης δεν περιλαμβάνεται το αίτημα της κυανόλευκης ομάδας, ωστόσο όλοι ελπίζουν ότι θα συζητηθεί στο τέλος, στα διάφορα θέματα που θα κληθεί η Λίγκα να πάρει αποφάσεις.

Εν τω μεταξύ αναβλήθηκε η συνάντηση με ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής, τη σχεδίαζαν μέσα στην εβδομάδα, αλλά η απάντηση που πήραν από την ΕΠΟ, είναι ότι θα πρέπει να κάνουν το ραντεβού μετά τις εκλογές για να έχουν και σαφείς απαντήσεις… Έτσι παίρνουν παράταση και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.