noodles volos banner

Καλογήρου: "Γινόμαστε μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων"

Μετά την εις βάρος του καταγγελία από τη διοίκηση του Αχιλλέα, ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού Λευτέρης Καλογήρου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση-απάντηση: "Στο νέο αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΘ 2014-15 γινόμαστε συχνά μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων. Οι χαρακτηρισμοί που ψευδώς μου προσάπτουν οι διοικούντες του συμπαθούς κατά τα άλλα συλλόγου του Αχιλλέα δεν έχουν καμία σχέση με τον χαρακτήρα και την διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο.
Καυτηρίασα μόνο το συμβάν το οποίο προκλήθηκε από την αδυναμία-απειρία του διαιτητή του αγώνα να εφαρμόσει τον ΚΑΠ και την αβλεψία του για την μη ορθή ταυτοποίηση των προσώπων (εκ των οποίων και ο πρόεδρος χωρίς δελτίο πιστοποίησης) που κάθονταν στον πάγκο της αντιπάλου, ένα θέμα το οποίο πολλάκις έχω προβάλλει με τον θεσμικό μου ρόλο ως γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Μαγνησίας σε συναντήσεις μου με τον πρόεδρο της ΤΕΔ.
Ο πρόεδρος του Αχιλλέα καλό θα είναι αντί να λασπολογεί δικαιολογώντας τα όποια διοικητικά ελλείμματα να αναβαθμίσει το προιόν του προσλαμβάνοντας διπλωματούχο προπονητή uefa για να αξιοποιήσει πραγματικά μία περιοχή που παραδοσιακά παράγει καλούς ποδοσφαιριστές και να είναι σύννομος με τους κανονισμούς καθώς δεν έχει καμία θέση στον πάγκο της ομάδας του".