noodles volos banner

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Ολυμπιακό!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Ολυμπιακό Βόλου που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σκοπιανού επιθετικού, Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, αλλά και του νεαρού μεσοεπιθετικού, Βασίλη Τριανταφυλλάκου. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ικανότατο επιθετικό Μπαλντοβαλίεφ, που την περσινή σεζόν αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους σέντερ φορ της Football League, αγωνιζόμενος με την Κέρκυρα, πετυχαίνοντας 13 γκολ. Ο Τριανταφυλλάκος αγωνίστηκε φέτος σε ένα παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα με τον Πανθρακικό, ενώ αγωνιζόταν και στον Άρη. Μάλιστα με τους κιτρινόμαυρους έχει καταγράψει 45 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, ενώ 74 μετρά στη Γ' Εθνική με τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Συνολικά στο βιογραφικό του έχει 119 συμμετοχές με 15 γκολ.  

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου (4/3/83) Σκοπιανού επιθετικού Ζόραν Μπαλντομπαλίεφ και του 24χρονου (16/7/91) μεσοεπιθετικού Βασίλη Τριανταφυλλάκου. 

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών
Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσαν:

Ζόραν Μπαλντομπαλίεφ: "Γνωρίζω τον Ολυμπιακό Βόλου από την περσινή περίοδο και θεωρώ ότι έκανα τη σωστότερη επιλογή. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους και θέλω να πιστεύω ότι θα συμβάλλω και εγώ στην επίτευξή τους". 
Βασίλης Τριανταφυλλάκος: "Ηρθα σε μία ομάδα που κάθε χρόνο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και στόχος μου είναι να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τόσο τον κ. Βαρούτσικο όσο και τον κ. Τόρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν

Last modified onThursday, 08 January 2015 18:16