noodles volos banner

Υπάρχει ενδιαφέρον για τη Νίκη

 

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει από απλούς φιλάθλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν διατελέσει παλαιότερα μέλη στα συμβούλια της Νίκης, να προσφέρει ο καθένας από την πλευρά του ό,τι μπορεί, βοηθώντας και στηρίζοντας τη νέα προσπάθεια και το ξεκίνημα από νέες υγιείς βάσεις για την κυανόλευκη ομάδα. Βέβαια εκεί που θα υπάρξει το πρόβλημα είναι να βρεθεί ο ηγέτης που θα μπει μπροστά και θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια... 

Η όποια προσπάθεια όμως, δεν θα πρέπει να είναι στον αέρα και θα πρέπει να καθορίζεται και να ελέγχεται από κάποιον επίσημο σύλλογο. Έτσι το δύσκολο έργο το αναλαμβάνει η Ερασιτεχνική. 

Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να βοηθήσουν και επικοινωνούν με τα στελέχη της Ερασιτεχνικής για να δηλώσουν τη συμπαράσταση τους και να εκφράσουν τη γνώμη τους για κάποια πρωτοβουλία που μπορούν να αναλάβουν. Τα μέλη της Ερασιτεχνικής ωστόσο προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω σε κάθε άτομο που ενδιαφέρεται να στηρίξει και να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια, ότι οι όποιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να γίνονται μέσω της Ερασιτεχνικής, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν μπορεί κανείς να κινείται μόνος του και αυθαίρετα, αλλά οι ενέργειες να είναι συντονισμένες προς έναν κοινό σκοπό. Οι αποφάσεις για κάθε κίνηση θα πρέπει να παίρνονται από κοινού και η Νίκη να βαδίσει μπροστά ενωμένη, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για τη νέα σεζόν.  

Τέλος, για την επίθεση στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, τα μέλη της ομάδας πιστεύουν οτι ήταν καθαρά για λόγους κλοπής...

 

Last modified onThursday, 08 January 2015 14:48