noodles volos banner

Σούπερ ματς στη Σκιάθο

Το ντέρμπι κορυφής Σκιάθος-Θησέας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου που περιλαμβάνει τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου. Ας δούμε αναλυτικά τους αγώνες.

Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος ΑΕ Διμηνίου παίζει με αντίπαλο τον Μαγνησιακό και δεν θέλει να έχει απώλεια βαθμών από έναν αντίπαλο που είναι χαμηλά στην κατάταξη, αλλά παρουσιάζεται πάντα επικίνδυνος. Αυτό είναι και το μοναδικό ματς που γίνεται το Σάββατο.
Το πρωί της Κυριακής έχουμε τέσσερις αναμετρήσεις. Πρώτη χρονικά η σημαντικότερη της αγωνιστικής. Αναμετρώνται οι δύο ομάδες που καταδιώκουν την ΑΕΔ και συγκατοικούν στη 2η θέση με 28 βαθμούς, έχοντας προσφέρει τον Σεπτέμβριο το ματς της δεκαετίας με εκείνο το 5-4 για τους Αγριώτες από 0-4 μέχρι το 69ο λεπτό. Το απόλυτο έχουν οι νησιώτες στην έδρα τους, σε δύο εκτός έδρας ντέρμπι δεν έχουν κερδίσει οι "πράσινοι" που είναι ενισχυμένοι με τρεις μεταγραφές.
Στις 11:00, ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕ 2002 και θέλει να βάλει τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, ενώ επτά αγωνιστικές έχει μείνει μακρυά από νίκη ο σύλλογος των Καλών Νερών. Την ίδια ώρα, ενδιαφέρουσα συνάντηση αυτή ανάμεσα σε Ηρακλή και Ιωλκό, με την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη να θέλει τη νίκη για να κοιτάει ψηλότερα από την 8η θέση και αυτή του Νίκου Τσιαντάκη να παίζει για να σπάσει το ρόδι... αφού μέχρι στιγμής δεν έχει γευτεί τη χαρά της επιτυχίας.
Το απόγευμα,  η Δημητριάς που ως γηπεδούχος έχει μόνο νίκες, φιλοξενεί τον Πανιώνιο που θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του επί του συγκεκριμένου αντιπάλου. Νίκη στα χαρτιά για την Αγία Παρασκευή και ρεπό για τον Σαρακηνό αυτό το διήμερο.
Στο 2ο όμιλο, εντός έδρας παίζουν οι ομάδες που διεκδικούν την κορυφή. Ο ΓΣ Αλμυρού φιλοξενεί τον προτελευταίο Αχιλλέα, η Δήμητρα παίζει με τον ουραγό Άθλο, ενώ πιο δύσκολο έργο έχει ο πρωτοπόρος Αίας Σούρπης που κοντράρεται με τον δυνατό Πρωτεσίλαο. Την Κυριακή αυτοί οι αγώνες, όπως και η ενδιαφέρουσα συνάντηση στο Στεφανοβίκειο ανάμεσα σε Διαγόρα και Μυρμιδόνες.
Μία μέρα νωρίτερα, παίζουν μεταξύ τους οι ομάδες που κατέχουν τις θέσεις 8-11 στην κατάταξη και παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου υποδέχεται την Αγχίαλο, με τους φιλοξενούμενους όμως να μετρούν επτά πόντους περισσότερους, ενώ η Μακρινίτσα παίζει με τον Αετό. Στους 5 πόντους είναι οι Πηλιορείτες, τρεις παραπάνω για την ομάδα της Κερασιάς. Ρεπό έχει ο Αστέρας Ριζομύλου.