noodles volos banner

Η επιλογή του Ελευθερόπουλου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης

Πολλά και περισσότερο έντονα ακούγονταν τις τελευταίες ημέρες για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Οι περισσότεροι εξέφραζαν την άποψη, ότι η λευκή ισοπαλία στην Άμφισσα κόντρα στον ουραγό Φωκικό, ήταν αποτέλεσμα της αδιαφορίας και της χλιαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν τη σεζόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αφού οι δηλώσεις και τα σενάρια για τη νέα ομάδα «Volos FC», έχουν επηρεάσει και την αντιμετώπιση της ομάδας από τους φιλάθλους. Καχυποψία και απογοήτευση ήταν τα στοιχεία που επικρατούσαν μετά τη νέα απώλεια στην Άμφισσα.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και η επένδυση σε ένα όνομα όπως αυτό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, μάλλον πλέον δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Όχι προς την αξία του νεαρού τεχνικού. Όλοι κρίνονται από τα έργα τους στον πάγκο και τα αποτελέσματα. Αλλά προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες της διοίκησης και των ανθρώπων της ομάδας. Η επιλογή του Ελευθερόπουλου, ούτε από τις φθηνές λύσεις είναι, ούτε προπονητή «γυρολόγο» της σειράς αποτελεί, έρχεται να αποδείξει ότι στον Ολυμπιακό πετάνε στο τραπέζι ένα δυνατό χαρτί γιατί ακόμη έχουν ελπίδες και θέλουν να το κυνηγήσουν. Πάντως ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να τον ξαναφέρει στον Βόλο αλλά δεν τα είχε καταφέρει

Και μάλιστα αυτό δεν αναμένεται να είναι το τελευταίο. Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελβετικής Κιάσο, έχουν έρθει σε συμφωνία για τον Μπαλντοβαλίεφ, έναν σέντερ φορ με υψηλό κασέ, μία κίνηση που σίγουρα δεν θα γινόταν από μία ομάδα που είναι αδιάφορη.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει τις κινήσεις του, θέλοντας να βλέπει πάλι ψηλά και επιθυμώντας να ζεστάνει το πολυάριθμο κοινό του για να επιστρέψει στο ΕΑΚ. Οι πρώτες κινήσεις αυτό αποδεικνύουν.