noodles volos banner

'Ωρα για μεταγραφές

Δεν είχε καλή απόδοση χθες ο Ολυμπιακός Βόλου στην Άμφισσα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι" δεν απείλησαν καθόλου. Προηγήθηκαν στα μισά του β' μέρους με πέναλτι του Διαμαντόπουλου που έφθασε στα πέντε γκολ -όλα εκτός έδρας- αλλά λίγο αργότερα δέχθηκαν την ισοφάριση και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους αφού οι παίκτες του Κούτση δεν απείλησαν. Ο 41χρονος τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στη συνέντευξη Τύπου. "Μαζεύουμε τα κομμάτια μας και συνεχίζουμε" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.
Μετά τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, Λαμία και Ηρακλής αποσπάστηκαν περισσότερο με τις νίκες τους επί Αιγινιακού και Απόλλωνα Καλαμαριάς αντιστοίχως, ενώ στην 3η θέση πέρασε η Λάρισα με 19 βαθμούς. Ακολουθεί η Ζάκυνθος με 17 καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα στον Εύοσμο, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στο -5 από την προνομιούχο τριάδα και στο +3 από τη ζώνη των πλέι άουτ.
Για τους "ερυθρόλευκους" η συνέχεια περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις στο ΕΑΚ. Πρώτα με αντίπαλο τον Εθνικό Σερρών και έπειτα με την Αναγέννηση Καρδίτσας όπου οι έξι βαθμοί είναι επικακτική ανάγκη ώστε να διατηρήσουν την επαφή με το γκρουπ των πρωτοπόρων. Ήδη μετρούν δύο εντός έδρας ήττες και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη γκέλα... Και βεβαίως, αυτό που απασχολεί τη διοίκηση στην παρούσα φάση είναι η μεταγραφική ενίσχυση, μιας κι ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, έχουν υπάρξει αποχωρήσεις παικτών, ενώ η ομάδα χρειάζεται βάθος στο ρόστερ της για να πετύχει το στόχο της.