noodles volos banner

Δρομολογημένες καταστάσεις για μία ομάδα στο Βόλο;

Οι δηλώσεις του Δημάρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέου για μία νέα ισχυρή ομάδα στον Βόλο, άναψαν και πάλι «φωτιές»… Αυτή τη φορά ο Δήμαρχος το είπε λίγο πιο κομψά θίγοντας το θέμα της ιστορίας της Νίκης και του Ολυμπιακού, λέγοντας πώς δεν θα σβηστούν.

Η νέα ομάδα σύμφωνα με τον Δήμαρχο πρέπει να λέγεται «Βόλος». Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου πριν λίγες ημέρες σε μία συνέντευξη του που είχε «σηκώσει» θύελλα αντιδράσεων είχε μιλήσει για αλλαγή ονομασίας του Ολυμπιακού.

Κατά… τύχη έχει την ίδια άποψη με τον Δήμαρχο για την ονομασία «Βόλος FC». Έτσι όπως αναγράφεται άλλωστε και στην ταμπέλα της μπουτίκ του Ολυμπιακού στο ΕΑΚ. Πολλές συμπτώσεις... 

Την ίδια ώρα η Νίκη έχει «σβηστεί» από το χάρτη -για τους επόμενους έξι μήνες τουλάχιστον των εθνικών κατηγοριών- και δεν φαίνεται ικανή να προβάλλει αντίσταση.

Τελικά είναι απλά περίεργες συμπτώσεις όλα αυτά ή δρομολογημένες καταστάσεις για μία νέα ομάδα στον Βόλο;

Ο Δήμαρχος είπε ότι δεν μιλά για συγχώνευση. «Ο Ολυμπιακός και η Νίκη θα συνεχίσουν να υπάρχουν σε ερασιτεχνικό επίπεδο», τόνισε…  Δηλαδή να αποκτήσουμε και μία τρίτη. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να συμβεί όλο αυτό, αφού ο Ολυμπιακός και Νίκη ή Νίκη και Ολυμπιακός, θα έχουν πάντα τη δύναμη τους και τη δυνατότητα να βρεθούν και πάλι ψηλά. Αλλά όπως φαίνεται υπάρχει σχέδιο και προχωρά κανονικά. 

 

Last modified onFriday, 02 January 2015 10:10