noodles volos banner

Κοκκινάκης: «Πετύχαμε τον σκοπό μας εις διπλούν»

Την ευκαιρία να ζωντανέψουν αναμνήσεις του παρελθόντος, να θυμηθούν την… παλιά τους τέχνη, που όσα χρόνια κι αν πέρασαν δεν ξεχνιέται και να χαρίσουν απλόχερα χαμόγελα σε φτωχές οικογένειες είχαν μέσα από την ξεχωριστή πρωτοβουλία του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Νίκης Βόλου και το τουρνουά που διοργανώθηκε στο Πανθεσσαλικό, οι ποδοσφαιριστές τεσσάρων ομάδων βετεράνων, της Νίκης, του ΠΑΟΚ, της Καβάλας και των Τρικάλων.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, η εκδήλωση ήταν πετυχημένη απ’ όλες τις πλευρές. Συγκεντρώθηκαν σχεδόν μία αποθήκη τρόφιμα που θα δοθούν χέρι με χέρι σε οικογένεια που γνωρίζει ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ότι έχουν ανάγκη, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν έφυγαν ενθουσιασμένοι ανανεώνοντας το ραντεβού τους στο Πανθεσσαλικό.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Νίκης Βόλου, Κυριάκος Κοκκινάκης, μιλώντας στο magnesiasports τόνισε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοργάνωση του τουρνουά και ότι ο σκοπός επετεύχθη, αφού συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα για να χαρίσουν χαμόγελα σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη τα Χριστούγεννα.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση του τουρνουά, αφού πετύχαμε εις διπλούν τον σκοπό μας. Καταφέραμε και να συγκεντρώσουμε χρήματα και να είναι όλοι όσοι συμμετείχαν ευχαριστημένοι και να θέλουν να ξαναέρθουν. Αφιερώσαμε πολύ προσωπικό χρόνο και είχε αρκετό τρέξιμο για να είναι όλα στην εντέλεια αλλά το αποτέλεσμα μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Όλοι έφυγαν ενθουσιασμένοι και με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία. Μετά τη διοργάνωση δεξιωθήκαμε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις γυναίκες τους στην Πορταριά και ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη βραδιά για όλους μας. Ο σκοπός μας επετεύχθη παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε πολύς κόσμος στις κερκίδες. Γεμίσαμε μία αποθήκη τρόφιμα και πλέον περνάμε στην πράξη για βοήθεια φτωχών οικογενειών».

Για τις επόμενες εκδηλώσεις του Συνδέσμου: «Θα κάνουμε κι άλλα πράγματα προς την Άνοιξη. Θα περιμένουμε να ανοίξει λίγο ο καιρός, γιατί τώρα το Χειμώνα υπάρχει και πρόβλημα με τα γήπεδα και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε ενεργά να έχουμε έναν κοινωνικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής. Οσο γι αυτό το τουρνουά, θέλουμε να γίνει θεσμός ως Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παλαιμάχων. Τα έξοδα μας ήταν αρκετά και τα κάλυψαν χορηγοί και κάποια εμείς από τις συνδρομές μας, αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να γίνεται μία τέτοια τόσο όμορφη διοργάνωση με φιλανθρωπικό σκοπό».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν δύο ομάδες. Η ομάδα του 1960 που ανέβασε τη Νίκη στην Α’ Εθνική και η περσινή που πέτυχε την άνοδο στη Super League, με την τελευταία να αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα. Σχολιάζοντας τα γεγονός ο Κυριάκος Κοκκινάκης επεσήμανε: «Παρακολουθούμε από κοντά τα γεγονότα. Μας λυπεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ηδη ενεργοποιούμαστε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε τον ρόλο μας και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε να κρατηθεί αυτή η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν».