noodles volos banner

Ο κόσμος της Νίκης βγαίνει μπροστά...

 

Στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου μίλησε ο Δημήτρης Καραγιάννης, μέλος της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και αναφέρθηκε στη χθεσινοβραδινή συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου του ΓΣΒ Νίκη και παρουσία φιλάθλων από όλους τους συνδέσμους.

Ο κ. Καραγιάννης επισήμανε ότι τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά, πως οι υπεύθυνοι του δ.σ. της Νίκης θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τον κ. Πάτση για να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχει κενό διοίκησης στην ΠΑΕ και κατόπιν από τη στιγμή που δεν υπάρχει μόνιμος εκπρόσωπος, η ερασιτεχνική θα προτείνει στο Πρωτοδικείο έντιμους Νικιώτες που θέλουν να βγουν μπροστά. Είπε πως “το σημαντικό είναι να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων που θα έχει ένα σχέδιο διαχείρισης ή σωτηρίας μέχρι το τέλος της σεζόν”, ενώ θα υπάρξει άτυπη επιτροπή συγκέντρωσης χρημάτων ώστε να γίνει η μετάβαση της ομάδος στη Βέροια.
Πρόσθεσε ότι υπήρξε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, κ. Μποροβήλο που σχολίασε ότι τα γεγονότα είναι πρωτοφανή και ο συνεταιρισμός θα κάνει δεκτό όποιον αναλάβει από τον Πρωτοδικείο να ηγηθεί της διοίκησης.
Τέλος, ερωτηθείς να σχολιάσει για την υπόθεση του "Bόλος FC", απάντησε ότι δεν αγγίζει άμεσα τη Νίκη αλλά έμμεσα πολύ σοβαρά καθώς υπάρχει σχέδιο για αυτή την ομάδα ώστε μέχρι να αναδειχθεί, να είναι οι υπόλοιπες πολύ χαμηλά...

 

 

Last modified onTuesday, 16 December 2014 11:08