noodles volos banner

Πισωγύρισμα η ήττα στο ΕΑΚ

Πισωγύρισμα ήταν η χθεσινή ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ένα γκολ σε επτά αγώνες είχε πετύχει ο Τύρναβος, τρία σημείωσε στο ΕΑΚ Βόλου και δικαίως πανηγύρισε τη νίκη. Από την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν μακρυά από τον καλό τους εαυτό και έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο για τέταρτη φορά. Με λίγα λόγια, έχουν χάσει τα μισά παιχνίδια από αυτά που έδωσαν, ενώ μόνο η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει δεχθεί περισσότερα, κατά ένα, τέρματα. Με 11 γκολ στο παθητικό και με ...τρύπια άμυνα, το σύνολο του Γιώργου Κούτση δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για κάτι καλό τη φετινή σεζόν, όχι τουλάχιστον όταν παρουσιάζει τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο.

Η εμφάνιση σκόρπισε απογοήτευση στον κόσμο που θεωρεί ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν τιμούν την ερυθρόλευκη φανέλα. Ίσως έχουν δίκαιο, ίσως κι όχι, αυτό είναι όμως το ρόστερ της ομάδας που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες και πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης. Άλλωστε, δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο με την επιτυχία... Εκ των υστέρων θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για λαθασμένες επιλογές στις μεταγραφές, κενά στο ρόστερ, ατυχίες της διοίκησης, όμως αυτό που προέχει στη δεδομένη χρονική συγκυρία είναι να επέλθει ηρεμία και ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει την πορεία χωρίς εσωτερικά προβλήματα.
Με τη χθεσινή ήττα, βρέθηκε στο -6 από την πρώτη τριάδα και 12 βαθμούς πίσω από την προωτοπόρο Λαμία που δείχνει ασταμάτητη νικώντας και στη Ζάκυνθο, ενώ την Πέμπτη για την 9η αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αιγινιακό που τον ακολουθεί στη βαθμολογία. Με 10 βαθμούς ο πέμπτος Ολυμπιακός, με 8 ο έκτος Αιγινιακός. Η νίκη σε αυτό το ματς θεωρείται επιτακτική ανάγκη ώστε να καλυφθεί η απρόσμενη γκέλα με τον Τύρναβο, καθώς ακολουθεί το ρεπό και υπάρχει κίνδυνος οι "ερυθρόλευκοι" να βρεθούν χαμηλά. Για να διατηρηθεί όμως ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ, όπως έχουν δηλώσει οι διοικούντες την ΠΑΕ, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες από το ξεκίνημα της περιόδου, ανάλογες εμφανίσεις με τις χθεσινές δεν πρέπει να επαναληφθούν, γιατί κακά τα ψέματα, όπως έχει διαμορφωθεί φέτος το πρωτάθλημα, στο Βόρειο Όμιλο η θέση του Ολυμπιακού Βόλου είναι να διεκδικεί να παίξει στα πλέι οφ και όχι να βρεθεί προ εκπλήξεως και τα πλέι άουτ. Προηγήθηκαν κι άλλες μέτριες ή κακές εμφανίσεις, αλλά η χθεσινή χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Γιώργο Κούτση και τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας...

Last modified onMonday, 15 December 2014 10:57