noodles volos banner

Διπλό με Γκούρμα η Λαμία στη Ζάκυνθο

Με γκολ του Γκούρμα η Λαμία επικράτησε στη Ζάκυνθο με 1-0 και την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα. Σε ένα ποιοτικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήταν αήττητες πριν από την σέντρα, η Λαμία έδειξε περισσότερη θέληση για να πάρει τη νίκη, μπήκε επιθετικά και πίεσε από τα πρώτα λεπτά. Με τους Βασιλόγιαννη, Γκούρμα δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στην εστία της Ζακύνθου και τελικά κατάφερε να φτάσει στο γκολ μετά από συνεργασία των δύο ποδοσφαιριστών της. Ο Βασιλόγιαννης έκανε στο 32ο λεπτό την προσπάθεια στην περιοχή, ο Αλβανός επιθετικός έκανε την γυριστή κεφαλιά και η μπάλα πέρασε την γραμμή πριν την σώσει ο Ξενοδόχοφ.
Οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου είχαν αμφιβολίες για το αν ήταν οφσάιντ ο σκόρερ και αν πέρασε η μπάλα την γραμμή, αλλά δεν είχαν δίκιο σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Μετά το γκολ της ομάδας της Φθιώτιδας, οι «κυανοκίτρινοι» προσπάθησαν να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν φάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν πιο δυνατά, επιχείρησαν κάποια σουτ στην εστία της Λαμίας, αλλά ο Μπλάζιτς είχε σωστές επεμβάσεις στις λίγες φορές που χρειάστηκε. Στα 45 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, πάντως, υπήρξε αρκετός χαμένος χρόνος και πολλές καθυστερήσεις και φάουλ από τις δύο πλευρές.
Συνθέσεις:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Φωτιάς, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς (77' Κρολ), Βαρέλα, Ευθυμιάδης, Οικονόμου, Πέττας (60' Αποστόλου), Παπαδημητρίου (67' Χατζησάββας).
ΛΑΜΙΑ: Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κωστόπουλος, Φατιόν, Καμαρά, Μουμίν (59' Νεόφυτος), Γιενγκά (88' Αντωνόπουλος), Βασιλόγιαννης (76' Χαϊκάλης), Γκούρμα.