noodles volos banner

«Πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη Νίκη Βόλου, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, που μίλησε στο novasports με αφορμή την έξοδο στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

«Ξαφνιαστήκαμε με την απόφαση του προέδρου. Μας είχε πει κάποια πράγματα πριν λίγο καιρό, αλλά πιστεύαμε πως θα συμβεί αργότερα αυτό και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2015. Τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει νωρίτερα και είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για το σύλλογο γιατί ο πρόεδρος έχει προσφέρει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια σ’ αυτή την ομάδα. Την οδήγησε από τις μικρές κατηγορίες στη Σούπερ Λιγκα και πραγματικά είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους μας.

Όμως σεβόμενοι αυτά που πρόσφερε ο Πάτσης στην ομάδα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει εμείς τις επόμενες ημέρες να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να φανούμε δυνατοί σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Να την αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα, με υπομονή, σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας, σεβόμενοι τους φιλάθλους, σεβόμενοι τον εαυτό μας. Είμαστε επαγγελματίες και το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές και να κοιτάξουμε να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το τι θα γίνει μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα δούμε. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να έχω τους ποδοσφαιριστές μου συγκεντρωμένους στο παιχνίδι του Σαββάτου. Το κρίμα της ιστορίας είναι ότι αυτό γίνεται σε μία περίοδο που η ομάδα βρίσκονταν σε ανοδική πορεία. Έχουμε βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς και μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο».

Για το ματς με τους Κρητικούς:«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς και ο Πλατανιάς είναι σε πολύ δύσκολη θέση και προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα. Παίζει στην έδρα του μετά από αρκετό καιρό και σίγουρα θα θέλει τη νίκη. Εμείς δεν θα πάμε εκεί για βόλτα. Παρά τα προβλήματα που έχουμε θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε βαθμό ή βαθμούς. Ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα ψηλή και γρήγορη. Έχει πολύ καλά «στημένα», έχει γρήγορες μεταβάσεις και γενικώς είναι μία πολύ καλή ομάδα».