noodles volos banner

ΑΕ Μακρινίτσας-ΓΣ Αλμυρού 0-4

Εύκολο ήταν το πέρασμα του Αλμυρού από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος κόντρα στη Μακρινίτσα καθώς οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου, μαζί με τον Αίαντα, κέρδισαν 0-4 τη μαχητική πηλιορείτικη ομάδα.

Για τους "κυανόλευκους", το 0-1 έγινε στο 32' με φοβερό αριστερό σουτ του Βούλγαρη περίπου από το ημικύκλιο που πήγε στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας, το 0-2 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Σταθόπουλος έχασε την μπάλα, ο Μαλισσόβας δίπλα του σέντραρε με τη μία και ο Δανόπουλος με κοντινή κεφαλιά σε άδεια από τερματοφύλακα εστία, σκόραρε. Ο τελευταίος από σκόρερ, έγινε δημιουργός. Στο 63' από δικό του κόρνερ, ο Μαλισσόβας με κοντινή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας έγραψε το 0-3 και από δική του ασίστ, ο Χειλάς με εύστοχο πλασέ το 0-4 δύο λεπτά αργότερα. Δοκάρι με κεφαλιά είχε στο 60' ο Κουρτέλης ύστερα από σέντρα του Κυριάκου.

Για τη Μακρινίτσα, οι δύο καλύτερες στιγμές καταγράφτηκαν στο 14' με μακρινό σουτ του Ανέστη Μαστακούλη που έφυγε λίγο άουτ (αργότερα ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ αντικαταστάθηκε τραυματίας) και στο 50' όταν ύστερα από ωραία εκτέλεση κόρνερ με έξυπνη πάσα, ο Ψήφος από το ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ.

Ευκαιρίες για τον Αλμυρό έχασαν οι Μαλισσόβας (στο 25' σουτ από καλή θέση στα χέρια του Σταθόπουλου και στο 42' από κοντά σουτ που απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ), Δανόπουλος (στο 26' με διαγώνιο σουτ άουτ), Ακριβούσης (στο 58' με μακρινό σουτ άουτ), Βούλγαρης (στο 70' με κεφαλιά άουτ) και Τσόγκας, Μαντζάνας με σουτ προς το τέλος του αγώνα που δεν βρήκαν στόχο.

Συνθέσεις:
ΑΕ Μακρινίτσας: Σταθόπουλος, Κατσιάκης (66' Κοπάνας), Ξηροφώτος, Πέτσης, Ντελάκος, Ψήφος, Αδαμάκος, Γ. Μαστακούλης, Ευγ. Σαραφίδης, Αν. Μαστακούλης (18' λ.τρ. Φράγκος), Παπακώστας (79' Λαγονίκος).
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Γρούνας, Τσιάτσιος, Κυριάκος, Βούλγαρης, Φαράντος, Μαλισσόβας, Δανόπουλος (75' Τσόγκας), Χειλάς.