noodles volos banner

Φιλανθρωπικό τουρνουά από τους Παλαίμαχους της Νίκης με ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Καβάλα

Τουρνουά παλαιμάχων που θα έχει και φιλανθρωπικούς σκοπούς, διοργανώνουν οι Παλαίμαχοι της Νίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου θα γίνει τουρνουά με τη συμμετοχή των ομάδων παλαιμάχων της οικοδέσποινας Νίκης, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και της Καβάλας. Το τουρνουά θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο και αντί για εισιτήριο, οι φίλαθλοι θα μπορούν να φέρνουν στο στάδιο σε ειδικά σημεία, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, ώστε να κάνουν πιο «ζεστά» Χριστούγεννα. 

Το τουρνουά θα είναι εορταστικό για τα 90 χρόνια της Νίκης Βόλο και θα τιμηθούν κατά τη διάρκεια του τόσο η ομάδα της δεκαετίας του ’60 που πέτυχε για πρώτη φορά την άνοδο στην Α’ Εθνική, όπως και η περσινή που επανέλαβε τον άθλο.

Μεγάλα αστέρια του παρελθόντος αναμένεται να χαρίσουν όμορφο θέαμα, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα του για τον ρόλο του αθλητισμού σε κοινωνικούς σκοπούς.

Από τη Νίκη θα αγωνιστούν παίκτες όπως οι Τσίρκοβιτς, Μόσχος, Χασάπης, Γίδαρος, Χρυσοστομίδης, Μαντζανάς, Καρρόπουλος, Μητρομάρας, ενώ ενδέχεται να τιμήσει τη διοργάνωση και ο «μεγάλος» Κούδας του ΠΑΟΚ.  

Θα τιμήσουν την ομάδα της δεκαετίας 60’ που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική και την ομάδα που πέρυσι επανέλαβε τον άθλο…

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της Νίκης Βόλου, Κυριάκος Κοκκινάκης, μιλώντας στο magnesiasports αναφέρθηκε στη διοργάνωση του τουρνουά και στη δράση των παλαιμάχων: «Ο σύλλογος των παλαιμάχων επαναδραστηριοποιήθηκε προκειμένου να είναι ενεργός και να προσφέρει αθλητικό και κοινωνικό έργο. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ένα τουρνουά για να γιορτάσουμε την επέτειο των 90 χρόνων της Νίκης, να τιμήσουμε τις ομάδες που κατάφεραν να ανέβουν στην Α’ Εθνική και παράλληλα να δείξουμε το φιλανθρωπικό μας και κοινωνικό μας πρόσωπο ενόψει των Χριστουγέννων. Λαμβάνουμε θετικά μηνύματα για αυτή μας την πρωτοβουλία και περιμένουμε ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει το τουρνουά και θα δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό. Αυτό που θέλουν οι παλαίμαχοι της Νίκης είναι να βοηθούν και να προωθούν όσο μπορούν την ιδέα του αθλητισμού και της ομάδας, καθώς και τον κοινωνικό ρόλο που μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο».