noodles volos banner

Σε απολογία τέσσερις ΠΑΕ

Σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κλήθηκαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα

Ως είθισται μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής στη Super League, ακολουθούν και οι κλήσεις ομάδων σε απολογία με συνηθέστερη αιτία την συμπεριφορά των φιλάθλων τους. Έτσι, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής κάλεσε τους Παναθηναϊκό,ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα για την Πέμπτη (4/12).

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 4-12-2014 και ώρα 13:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 12η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Βέροια. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Νίκη Βόλου. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Πανθρακικός. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΟΦΗ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».