noodles volos banner

Ιδιαίτερο το παιχνίδι με τον Αστέρα για Ροτζέριο και Τζαναβάρα

 

Ιδιαίτερο θα είναι το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Μάρτινς Ροτζέριο και τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που τον έφερε και τον ανέδειξε στην Ελλάδα, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε σεζόν και ανέβηκε από τη Γ’ στη Β’ και από τη Β’ στην πρώτη εθνική κατηγορία. 126 συμμετοχές έκανε ο Ροτζέριο φορώντας τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και σημείωσε 22 γκολ.

Αναμφίβολα είναι δεμένος και έχει όμορφες αναμνήσεις από την ομάδα της Πελοποννήσου, ωστόσο είναι και επαγγελματίας… Τα συναισθήματα μένουν εκτός γραμμών του αγωνιστικού χώρου και σίγουρα θα ήθελε να είναι αυτός που θα «πληγώσει» την πρώην του ομάδα...

Ο «Ρότζι» αγαπήθηκε στην Τρίπολη, έκανε φίλους, έχει πολλά να θυμάται από την πόλη και τον Αστέρα, όμως το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι πώς θα καταφέρει να «ξελασπώσει» τη Νίκη Βόλου, τη φανέλα της οποίας φορά από το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει μπορέσει να προσφέρει μέχρι στιγμής όσα θα ήθελε.

Με τον Αστέρα Τρίπολης στα σαλόνια πάντως, δεν έκανε ντεμπούτο μόνο ο Ροτζέριο από τη φετινή κυανόλευκη ομάδα, αλλά και ο προπονητής της, Παναγιώτης Τζαναβάρας. Τη σεζόν 2007-2008 κάθισε για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας Α’ Εθνικής και αυτή ήταν ο Αστέρας…

Ροτζέριο και Τζαναβάρας λοιπόν αντιμετωπίζουν την Πέμπτη την ομάδα που τους ανέδειξε… Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά δεν θέλουν να της δείξουν ευγνωμοσύνη για όσα τους προσέφερε και δεν θέλουν να αποδειχτούν «καλοί οικοδεσπότες».  

 

Last modified onTuesday, 02 December 2014 14:46