noodles volos banner

Στο σωστό δρόμο οι "ερυθρόλευκοι"

Στο σωστό δρόμο βρίσκεται η ερυθρόλευκη ομάδα και μετά το κάζο της πρεμιέρας από τη Ζάκυνθο, έχει καταφέρει να βρει το ρυθμό της σε πρωτάθλημα με μόλις έξι αγωνιστικές μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Πλέον, αφού σταθεροποιήθηκε στο γκρουπ των πρώτων ομάδων στο Βόρειο Όμιλο, φιλοδοξεί να εμφανιστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική για να πλασαριστεί ψηλότερα.
Επόμενη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κούτση η έξοδος στη Λαμία, την προσεχή Δευτέρα στις 18:00, σε αναμέτρηση κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη έως τώρα του ομίλου που φιγουράρει μόνη πρώτη στην κατάταξη με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Μετά το διπλό στην Κατερίνη, ο Γιώργος Κούτσης θέλει αυτή την εβδομάδα να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του και να τους προετοιμάσει κατάλληλα για τη δύσκολη έξοδο στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Μεσολαβούν αρκετές ημέρες μέχρι το ματς, οπότε ο 41χρονος τεχνικός έχει την ευχέρεια να μελετήσει τους νεοφώτιστους και να σχεδιάσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου όσο το δυνατόν καλύτερα.
Οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν σήμερα Τρίτη το ρεπό τους και το ραντεβού για προπόνηση έχει δοθεί για το πρωί της Τετάρτης.

Last modified onTuesday, 02 December 2014 10:48