noodles volos banner

Σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια

Το ότι διαθέτει καλύτερη ομάδα από τον Πιερικό απέδειξε χθες ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη και πήρε δίκαιη νίκη με "χρυσό" σκόρερ τον Διαμαντόπουλο στο ξεκίνημα της επανάληψης, που ήταν το πρώτο γκολ με τα ερυθρόλευκα για τον 26χρονο φορ. Η νίκη ήταν σημαντική από βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας, καθώς η ομάδα προέρχονταν από αγωνιστική απραξία είκοσι ημερών κι αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ήταν η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που ο Ολυμπιακός πήρε τρίποντο μακρυά από το ΕΑΚ αφού στις δύο προηγούμενες εξόδους είχε χάσει στο Καυτανζόγλειο και είχε αποσπάσει ισοπαλία στον Εύοσμο.
Με το τρίποντο αυτό, οι "ερυθρόλευκοι" ανέβηκαν στην 4η θέση με 10 βαθμούς. Είναι στο -6 από τη Λαμία που κέρδισε στην Καρδίτσα, στο -5 από την Ηρακλή που πέρασε από την Άμφισσα και στο -3 από τη Ζάκυνθο που χθες άφησε δύο βαθμούς στις Σέρρες. Το σημαντικό όμως είναι πως η βολιώτικη ομάδα βρίσκεται κοντά στην προνομιούχο τριάδα και ο στόχος είναι αυτός, ώστε με τη μεταγρφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, να γίνει ακόμη πιο δυνατή για να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις και τελικά να μπει στα πλέι οφ.
Ο Γιώργος Κούτσης είχε απολύτως πετυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού, προσθέτοντας τα δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδος. Ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα τους Θέο και Διαμαντόπουλο, δύο παίκτες που συνήθως ήταν αναπληρωματικοί στα προηγούμενα ματς και αυτοί τον δικαίωσαν με την απόδοσή τους, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα και μπορούν να προσφέρουν πολλά...
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά τις δύο πρώτες ήττες, ο Ολυμπιακός συνεχίζει με τρία τρίποντα και μία ισοπαλία, ενώ τα δύο τελευταία παιχνίδια είναι τα μόνα που κράτησε ανέπαφη την εστία του. Έτσι, πηγαίνει ανανεωμένος και με ψυχολογία στα ύψη στο ντέρμπι κόντρα στη Λαμία, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 8/12 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.