noodles volos banner

Απόλλων Καναλίων-Πηλέας 2-2

Ματς με ενδιαφέρουσα εξέλιξη στο γήπεδο Καναλίων με τρία γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο και τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει στο 93ο λεπτό. Το 0-1 από τον Κώστα Μπρισμπέο με γυριστό σουτ στο 30' ύστερα από πάσα του Ματθαίου, το 1-1 στο 80' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Βασιλείου, προβάδισμα ξανά για τον Πηλέα με γκολ του Χατζησταμάτη που έκανε ωραία ατομική ενέργεια στο 86' και το 2-2 στο 93' με πλασέ του Βαρσαμά, ύστερα από μπαλιά του Βασιλείου. Για τον Απόλλωνα, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κουζιώκας στο 70' για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.
Από πλευράς γηπεδούχων, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για πέναλτι στον Κερμελή στο 25' και χέρι του Ματθαίου στη φάση του 0-1. Επίσης, ο Καραβάς έχασε κλασική ευκαιρία στο 83' για να κάνει το 2-1. Από πλευράς Πηλέα, σε σέντρα του Ίτσιου, οι Μπρισμπέος και Θάνος δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα, ενώ ο Μπρισμπέος είχε ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ νωρίτερα για τους Βολιώτες. Πολύ καλή απόδοση από τον Βασιλείου αλλά και τον Βαρσαμά που πέτυχε γκολ αγωνιζόμενος τραυματίας.
Συνθέσεις:
Απόλλων: Καρπούζας, Κελεσίδης (55' Βαρσαμάς), Γκουμάς, Κουζιώκας, Παναγιωτάκης, Παπαπορφυρίου, Μωραΐτης, Βασιλείου, Καραβάς, Κερμελής, Ψαθάς (81' Τσιάντος).
Πηλέας: Τριανταφύλλου, Καζάκης, Καναράς, Δημητρίου, Αλβανόπουλος, Βαΐτσης (80' Τσιάμος), Χόνδρος (35' Θάνος), Αγγέλης (60' Χατζησταμάτης), Κ. Μπρισμπέος, Ματθαίου, Ίτσιος.