noodles volos banner

Μαγνησιακός-Σαρακηνός 1-1

Δεν μπόρεσε να κερδίσει ο Σαρακηνός που έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Μαγνησιακού, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία ομάδα αφού αφενός οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς νίκη, αφετέρου οι φιλοξενούμενοι έμειναν πλέον εννιά βαθμούς μακρυά από την κορυφή. Ο Βασιλείου με κεφαλιά στο 22ο λεπτό, ύστερα από κόρνερ του Προβιά έκανε το 1-0 και η ισοφάριση στο 45' με σουτ του Κατή εκτός μεγάλης περιοχής.

Για τον Μαγνησιακό, ο Βασίλης Πανόπουλος ανέφερε πως η ομάδα του είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες που απέκρουσε ο Πλακαρός. Πριν το γκολ, σουτ του Γιαμαλή από τη μικρή περιοχή έδιωξε αμυντικός πάνω στη γραμμή του τέρματος όπως αργότερα και κεφαλιά του Κόλα, ενώ σουτ του Ντούρο και πλασέ του Καρακίτσιου σε τετ-α-τετ εξουδετέρωσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Πλακαρός έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ των Κόλα και Τζ΄ληκα στην ίδια φάση.
Για τον Σαρακηνό, ο Θανάσης Ψαρόμπας είπε πως στο β' ημίχρονο, οι "ροσονέρι" είχαν τις φάσεις να πάρουν τη νίκη, χάνοντας ευκαιρίες με δύο εξ επαφής κεφαλιές του Λ. Δενελάβα που δεν βρήκαν στόχο, τετ-α-τετ του Κόρμπα και επικίνδυνη μπαλιά του Κολιαμήτρα που δεν πρόλαβε κάποιος συμπαίκτη του να σπρώξει στα δίχτυα.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσιος, Γιαμαλής, Αντωνόπουλος, Βασιλείου, Κόλα, Καραλής, Προβιάς, Ντούρο, Τσιουρέλης (65' Τζήκας), Οικονόμου (80' Οσάφι), Καρακίτσιος.
Σαρακηνός: Πλακαρός, Ρουκάς (70' Βαΐτσης), Ιωάννου, Τσιγιάννης, Ν. Δενελάβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Κατής, Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής (80' Στεργιόπουλος), Αντωνίου (60' Κόρμπας).