noodles volos banner

4X4 οι νέοι του Ολυμπιακού!

 

Η εντυπωσιακή πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα νέων της Football League συνεχίστηκε και το Σάββατο, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα στη διοργάνωση. Οι παίκτες του Θωμά Μακρή επικράτησαν με 4-2 του Ηρακλή Ψαχνών στη Νεάπολη, σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Φίλιππος Σκοπελίτης που πέτυχε δύο γκολ, ενώ σκόραραν και οι Ντινόπουλος και Αλεξανδρής.

Ο Ντινόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 11’ για τους ερυθρόλευκους με ωραία κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σκοπελίτη. Δύο λεπτά μετά όμως οι φιλοξενούμενοι με τον Μαναρίτσα έφεραν το γκολ στα ίσια. Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα πριν κλείσει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 44’ όταν ο Σκοπελίτης με κεφαλιά έκανε το 2-1 μετά από φάουλ του Αλεξανδρή.

Ο δημιουργός του δευτέρου γκολ ήταν ο σκόρερ του τρίτου. Ένα τέταρτο μετά την έναρξη της επανάληψης με απευθείας χτύπημα κόρνερ ο Αλεξανδρής πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο Σκοπελίτης στο 80’ απλά έβαλε το… κερασάκι σκοράροντας για δεύτερη φορά. Τα Ψαχνά διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Καρακασίνα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ξανθάς, Μαυρίδης, Καψιώτης, Δημητριάδης, Γαρυφάλλου, Γκίνης (46' Αλαμάνης), Αραπίτσας (72’ Βλαχόπουλος), Μπούσι (86’ Χασιώτης), Αλεξανδρής, Σκοπελίτης (87’ Πολυχρόνου), Ντινόπουλος (82’ Φράγκος)

 

Last modified onSaturday, 29 November 2014 18:41