noodles volos banner

Έξι μήνες χωρίς τον Αλέξη

  • Published in ΕΠΣΘ

Έξι μήνες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Αλέξης Σκοπελίτης έφυγε από κοντά μας... και η ομάδα του, ο Άρης Μελισσατίκων δεν τον ξέχασε. Στο προφίλ του συλλόγου στο facebook αναρτήθηκε το παρακάτω μήνυμα: 18/05/2014 - 18/11/2014. Έξι μήνες μετά κι όμως νοιώθουμε ότι βρίσκεται πλάι μας ο Αλέξανδρος, ότι κάπου θα τον ανταμώσουμε. Κάπου θα ξεπηδήσει ανάμεσά μας αφού δεν γίνεται συναισθηματικά αποδεκτή η επώδυνη απουσία του. Τον θεωρούμε παρόντα σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας μας που ήταν μέλος. Είναι εδώ, μας βλέπει και σίγουρα ευχαριστιέται που κι εμείς δεν τον ξεχνάμε.
Ο Αλέξανδρος υπήρξε ένας πραγματικός μαχητής στο γήπεδο. Με το πάθος και την ψυχή που τον διέκρινε κατόρθωνε ν’ αντιμετωπίζει στα ίσια ποδοσφαιριστές υπέρτερους αγωνιστικά ή σωματικά. Επιπλέον υπήρξε ένας νέος που επιθυμούσε να ζει κάθε στιγμή του βίου του ως το απώτατο όριο της έντασης και την δυνατοτήτων του. Με αυτή τη συμπεριφορά κέρδιζε τη συμπάθεια και την αποδοχή όλων, πέρα από τις όποιες διαφωνίες και αντιθέσεις. Γι αυτό και μας λείπει περισσότερο, αφού ήταν μια μορφή που σε σημάδευε και σε κέρδιζε. Και ο λόγος που δεν καταλαγιάζει ο πόνος της απουσίας του είναι γιατί απαρατήρητοι περνούν μόνο οι άχρωμοι, οι άοσμοι και οι άγευστοι, εκείνοι που δεν αφήνουν το στίγμα τους.
Κι όλοι εμείς, οι γνωστοί, φίλοι και συμπαίχτες συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του ώστε να απαλύνεται ο πόνος όσο αυτό είναι δυνατό (κι αν είναι σε μια τόσο οδυνηρή απουσία".