noodles volos banner

Βαρβέκης: «Αξίζουν το χειροκρότημα αυτά τα παιδιά»

Πανευτυχής και απόλυτα ικανοποιημένος ήταν μετά τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής της Κ20 της Νίκης, Παντελής Βαρβέκης. Μιλώντας στο magnesiasports έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει αυτά τα παιδιά με το χειροκρότημα του. «Έχει πολύ μέλλον αυτή η ομάδα», τόνισε.  

«Τρίτη σερί νίκη απέναντι σε μία ομάδα την οποία πραγματικά την έβλεπες και έλεγες ότι έχεις λίγες ελπίδες. Δυνατά παιδιά, παίκτες που έχουν περάσει από πολύ σκληρή επιλογή και μία ομάδα πειθαρχημένη με τέλεια οργάνωση. Τους κοιτάμε όμως στα μάτια. Και σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης και τις άλλες ομάδες. Παίξαμε καλά και τα παιδιά έβγαλαν την ψυχή τους στο γήπεδο. Πήραμε τα συγχαρητήρια από τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης κ. Πάβλοβιτς στο τέλος. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Με τις εμφανίσεις τους στέλνουν μηνύματα παντού».

Για το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται μακριά από την έδρα της: «Δεν μπορούμε να αγωνιστούμε ακόμη στο Παντελής Μαγουλάς. Αξίζουν όμως το χειροκρότημα αυτά τα παιδιά και θα πρέπει να έρθει ο κόσμος να δει την ομάδα και να τα στηρίξει. Το γήπεδο είναι λίγο μακριά, αλλά αξίζει τον κόπο για τη μεγάλη προσπάθεια αυτών των παιδιών».

Για το «κλειδί» και αυτής της νίκης: «Είμαστε οικογένεια. Αυτό είναι που φέρνει αυτά τα αποτελέσματα πέρα από τη μεθοδική δουλειά η οποία γίνεται. Έχει πολύ μέλλον αυτή η ομάδα. Πέρα από το ότι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, είμαστε δεμένοι και διαχειριζόμαστε όλα τα αποτελέσματα».