noodles volos banner

Απαντάει μέσα σε δύο εβδομάδες ο Σίλβα

Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να απαντήσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην πρόταση που του κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επιστροφή του στους «πράσινους».

Ο Βραζιλιάνος μέσος που βρίσκεται στην χώρα του και τελευταίος… σταθμός αποτέλεσε η Ατλέτικο Μινέιρο, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο τον έχει κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση. Για τον λόγο αυτό, ο έμπειρος άσος έχει επικεντρωθεί στην αποθεραπεία του και μετά το τέλος θα δώσει την οριστική του απάντηση στους «πράσινους».

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο μάνατζερ του Ζιλμπέρτο Σίλβα σε δηλώσεις του στην «Sportday» τονίζοντας πως ακόμα ο Βραζιλιάνος δεν έχει πάρει την οριστική του απάντηση. «Επίσημα ο Ζιλμπέρτο δεν με έχει ενημερώσει. Θα το κάνει μόνο όταν έχει κάτι οριστικό να πει. Όσο συνεχίζει την αποθεραπεία του είτε πρόκειται για τον Παναθηναϊκό είτε για άλλη ομάδα δεν θα πει και θα πρέπει αυτές οι ομάδες να περιμένουν. Δεν γίνεται να απαντήσει σε κανέναν αυτή τη στιγμή. Τώρα είναι προσηλωμένος για την αποθεραπεία του. Όταν γίνει καλά, θα αποφασίσει για το μέλλον του», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.