noodles volos banner

Λύση από Ισπανία

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μεταγραφή αμυντικού από το ισπανικό πρωτάθλημα εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, προκειμένου να μην… παρατηρηθεί το παραμικρό κενό στο ρόστερ της ομάδας.

Τις τελευταίες μέρες, πολλά δημοσιεύματα από την Ισπανία υποστηρίζουν πως ο Ερίκ Αμπιντάλ σύντομα θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και θα επιστρέψει στην Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα, ούτως ώστε να αναλάβει πόστο στις Ακαδημίες του συλλόγου, ο οποίος θα… ξεπληρώσει την απουσία πρότασης, μόλις επέστρεψε από την περιπέτεια της υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Στον Ολυμπιακό διατηρούν απόσταση από τα συγκεκριμένα πρωτοσέλιδα και είναι σε ανοικτή… επικοινωνία με τον Γάλλο αμυντικό, ωστόσο, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την προεργασία τους, προκειμένου η ομάδα είναι έτοιμη για την αντικατάσταση όποιου κενού παρουσιαστεί και μέσα στην προεργασία είναι και η θέση του αμυντικού.

Άλλωστε, ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος υπολογίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον Μίτσελ, δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει από τον τραυματισμό του, κάτι που… αναγκάζει τους Πειραιώτες να κοιτάζουν για την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ισπανία και αποτελεί επιλογή του τεχνικού ηγέτη των Πρωταθλητών Ελλάδας.