noodles volos banner

Ένας… Ροτζέριο δεν φέρνει την Άνοιξη

 

Το όνομα του Μάρτινς Ροτζέριο παίζει συνεχώς στο ρεπορτάζ της Νίκης Βόλου τις τελευταίες ημέρες. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, οι συνεργάτες του, οι δημοσιογράφοι, ο κόσμος περιμένουν να δουν πότε ο Βραζιλιάνος θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα και θα γράψει το όνομα του στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ενόψει του κρίσιμου αγώνα, τελικού με τον Λεβαδειακό…

Ο Ροτζέριο, περιμένουν όλοι να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, να της δώσει αυτό που της λείπει μεσοεπιθετικά, να σκοράρει, να δημιουργήσει, να προσθέσει φαντασία και να προβληματίσει την αντίπαλη άμυνα. Όλα αυτά δηλαδή που δεν έκανε η Νίκη στα τελευταία της παιχνίδια. Αναμφίβολα ο «Ρότζι» είναι ένας παίκτης, ο οποίος ξέρει καλά να κάνει όλα τα παραπάνω. Αλλά πρέπει όμως να έχει και τα ανάλογα στηρίγματα… Δεν γίνεται πάντα να παίρνει τα παιχνίδια πάνω του, όπως στη νίκη με τον Πανθρακικό ή όποτε λείπει η Νίκη να καταρρέει.  

Έτσι λοιπόν ένας Ροτζέριο δεν μπορεί να φέρει την… Άνοιξη στη Νίκη Βόλου. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες της τις γραμμές. Ακόμα και η άμυνα που έδειχνε συμπαγής και ότι έβρισκε χημεία και αρμονία, εκτέθηκε με τον χειρότερο τρόπο στο ματς με τον ΠΑΣ. Η εικόνα στα Ιωάννινα ήταν αποκαρδιωτική και δεν μπορεί να την αλλάξει μόνο ένας ποδοσφαιριστής.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει ζητήσει από τον Ανδρέα Πάτση παίκτες που να μπορούν να έρθουν και να μπουν απευθείας στην ομάδα. Η ενίσχυση έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και εκεί θα φανεί κατά πόσο στην κυανόλευκη ομάδα θεωρούν ότι μπορούν ακόμα να κερδίσουν το στοίχημα της παραμονής…

Όλοι περιμένουν σαν «μεσσία» τον Ροτζέριο να επιστρέψει, αλλά η σωτηρία δεν θα κριθεί μόνο από τα… πόδια του Βραζιλιάνου. 

 

Last modified onWednesday, 12 November 2014 13:21