noodles volos banner

Πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την πρότασή του στον Μάρκους Μπεργκ έτσι ώστε να επεκταθεί το συμβόλαιο του Σουηδού στράικερ μέχρι το 2018.

«Γεμάτη» ήταν η χθεσινή (11/11) ημέρα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, στους «πράσινους» θα υπάρξει και συνέχεια αφού… τρέχουν οι εξελίξεις. Στο «τριφύλλι» προχωρούν τις διαδικασίες έτσι ώστε να τελειοποιήσουν τον προγραμματισμό τους ενόψει Ιανουαρίου. Έτσι, εκτός από την πρόταση στον Ζιλμπέρτο Σίλβα η οποία κατατέθηκε πριν από μερικά 24ωρα, έγινε και η κατάθεση της πρότασης στον Μάρκους Μπεργκ.

Ήταν ήδη γνωστό πως στον Παναθηναϊκό θέλουν να «χτίσουν» την ομάδα των επόμενων ετών πάνω στον Σουηδό φορ, για αυτό κι έχουν κάνει πρόταση να ανανεωθεί η συνεργασία τους ως το 2018. Δεν αποκλείεται στη νέα συμφωνία να μπει και ρήτρα, έτσι ώστε να το… σκεφτούν διπλά και τρίδιπλα οι επίδοξοι «μνηστήρες» για τον Μπεργκ. Φυσικά, θα γίνει και αναπροσαρμογή, προς τα πάνω, των αποδοχών του Μάρκους Μπεργκ, έτσι ώστε να πει το «ναι» και να συνεχίσει για περισσότερα χρόνια στο «τριφύλλι». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σουηδός στράικερ είναι θετικός στο να ανανεώσει κι έτσι οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα…